Spania

Sevilla vs Cadiz ponturi La Liga 15.05.2024

Miercuri, 15 mai, de la ora 20:30 va avea loc meciul Sevilla vs Cadiz, contând pentru etapa cu numărul 36 în La Liga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sevilla vs Cadiz

Cadiz are mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce pentru Sevilla este un meci fără miză. Doar victoria contează pentru oaspeți, astfel că mă aștept la un joc spectaculos, cu multe reușite, așa cum a fost și în tur (2-2). Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.90 la Unibet!

Ponturi Sevilla vs Cadiz

Unibet
Unibet

Sevilla vs Cadiz

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sevilla

  • Sevilla a dezamăgit și în acest sezon. Andaluzii au obținut doar 10 victorii în 35 de etape. Recent, aceștia au pierdut în deplasare cu Villarreal, scor 3-2. Înainte de acest eșec, Sevilla era neînvinsă de 5 jocuri (4 victorii și 1 remiză).
  • Echipa condusă acum de Quique Sanchez Flores se află doar pe locul 12 în La Liga, cu 41 de puncte, fiind fără grijile retrogradării, dar și fără șanse la un loc de cupe europene.
  • Domină la general duelurile directe cu cei de la Cadiz, reușind să se impună în 8 din ultimele 10 întâlniri. Poate câștiga din nou? 1.95 este cota la victorie!

Echipa probabilă Sevilla: Nyland - Bade, Ramos, Salas - Navas, Soumare, Agoume, Acuna - Suso, Ocampos - En-Nesyri

Cadiz

  • Cadiz se află pe loc retrogradabil în acest moment, respectiv pe locul 18, cu 29 de puncte strânse în 35 de etape - este la doar 5 lungimi distanță de prima echipă care se salvează de la retrogradare.
  • Echipa oaspete vine după o victorie de moral, 1-0 contra celor de la Getafe, acesta fiind doar al 5-lea succes obținut în actuala stagiune.
  • Doar de două ori în istorie a câștigat Cadiz contra celor de la Sevilla - ultimul succes avea loc în 2006. Crezi că poate produce surpriza? 4.20 este cota!

Echipa probabilă Cadiz: Ledesma - Zaldua, Chust, Fali, Hernandez - Sobrino, Alcaraz, Escalante, Navarra - Marti, Ramos


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri