Spania

Sevilla vs Barcelona ponturi La Liga 26.05.2024

Duminică, 26 mai, de la ora 22:00, Sevilla primește vizita celor de la Barcelona pe “Estadio Ramón Sánchez Pizjuán”, meci din etapa cu numărul 38 în La Liga. Catalanii promit spectacol!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sevilla vs Barcelona

Barcelona nu vrea să piardă locul secund și mă aștept să continue seria de victorii. De partea cealaltă, pentru Sevilla este un meci fără miză și nu cred că poate produce surpriza, mai ales că forma de moment lasă de dorit. Recomand pronosticul “2 solist”, la o cotă de 1.90 la Winmasters.

Ponturi Sevilla vs Barcelona

Winmasters
Winmasters

Sevilla vs Barcelona

2 solist

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Sevilla

  • Sevilla a dezamăgit și în acest sezon. Andaluzii au obținut doar 10 victorii în 37 de etape. Recent, aceștia au pierdut în deplasare cu Bilbao, scor 2-0. Astfel, a ajuns la 3 înfrângeri consecutive, după cele cu Villarreal și Cadiz.
  • Echipa condusă de Quique Sanchez Flores se află doar pe locul 13 în La Liga, cu 41 de puncte, fără șanse la un loc de cupe europene.
  • Doar de 3 ori în ultimii 10 ani a câștigat Sevilla contra celor de la Barcelona - ultimul succes avea loc în 2021, în Cupa Regelui. Poate câștiga din nou? 3.95 este cota la victorie!

Echipa probabilă Sevilla: Nyland – Bade, Salas, Ramo – Sanchez, Soumare, Agoume, Acuna – Ocampos, Lukebakio – En Nesyri

Barcelona

  • Barcelona vine după o victorie clară, 3-0 pe teren propriu cu Rayo Vallecano. Astfel, catalanii au ajuns la 3 victorii consecutive, după cele cu Almeria și Real Sociedad.
  • Echipa antrenată de Xavi va încheia cel mai probabil sezonul pe locul secund. Barcelona a strâns 82 de puncte în 37 de etape, Girona fiind la doar o lungime în spate.
  • Trebuie spus faptul că Barcelona a câștigat ultimele 4 dueluri directe cu Sevilla fără să primească gol. De altfel, este neînvinsă în ultimele 7 întâlniri (6 victorii și 1 remiză). Se impun din nou Lewandowski & Co. ?

Echipa probabilă Barcelona: Pena – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo – Pedri, Christensen, Lopez – Torres, Fort, Yamal


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri