Spania

Real Sociedad vs Valencia ponturi La Liga 16.05.2024

Joi, 16 mai, de la ora 23:00, Real Sociedad primește vizita celor de la Valencia. pe “San Sebastian”, meci din etapa cu numărul 36 în La Liga. Se impun bascii?

Real Sociedad

Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Sociedad vs Valencia

Real Sociedad vrea în Europa League, însă pentru a rămâne în cursa pentru top 6, trebuie să câștige. Mă aștept să se impună, asta pentru că va avea fanii de partea sa, dar și pentru că este formația mai în formă. Recomand pronosticul 1 solist, la o cotă de 1.60 la NetBet!

Ponturi Real Sociedad vs Valencia

Netbet
Netbet

Real Sociedad vs Valencia

1 solist

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Real Sociedad

  • Real Sociedad a fost destul de inconstantă în acest sezon. În prezent, bascii se află doar pe locul 7, loc de Conference League, cu 54 de puncte acumulate în 35 de etape - se luptă cu Betis pentru locul 6 (Europa League).
  • Echipa antrenată de Alguacil vine după o înfrângere, 2-0 în deplasare cu Barcelona. Astfel, Sociedad rămâne cu o singură victorie în ultimele 5 jocuri.
  • Trebuie spus faptul că trupa de pe “San Sebastian” a jucat și în Champions League în acest sezon. Sociedad a fost eliminată de PSG în optimile de finală.
  • Real Sociedad a câștigat cu 1-0 partida din turul campionatului contra celor de la Valencia. Un nou succes primește o cotă de 1.60!

Echipa probabilă Real Sociedad: Remiro - Traore, Le Normand, Pacheco, Tierney - Zakharyan, Merino, Mendez - Kubo, Barrenetxea, Oyarzabal

Valencia

  • Valencia este într-o formă slabă pe final de sezon. Echipa pregătită de Ruben Baraja are 3 înfrângeri în ultimele 4 jocuri. Recent, a încheiat la egalitate cu Rayo Vallecano, scor 3-0.
  • După 35 de etape, “Liliecii” se află pe locul 9 în La Liga, cu 48 de puncte, fiind fără șanse la un loc de cupe europene.
  • Valencia nu a pierdut în ultimele 3 meciuri jucate pe San Sebastian cu Real Sociedad. Crezi că poate produce surpriza în acest meci? 6.50 este cota la victoire!

Echipa probabilă Valencia: Mamardashvili - Correia, Mosquera, Ozkacar, Gaya - Guerra, Pepelu - Peter, Almeida, Lopez - Duro


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri