Spania

Real Sociedad vs Las Palmas ponturi La Liga 04.05.2024

Meciul dintre Real Sociedad și Las Palmas se joacă sâmbătă, 4 mai, în runda cu numărul 34 din La Liga. Partida va avea loc pe “San Sebastian”, cu începere de la ora 15:00. Se impun gazdele?

Real Sociedad

Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Sociedad vs Las Palmas

Real Sociedad are mare nevoie de victorie pentru a-și consolida locul de cupe europene. Mă aștept să se impună, asta pentru că întâlnește un adversar modest, aflat într-o formă foarte slabă. Recomand pronosticul 1 pauză/1 final, la o cotă de 2.00 la agenția de pariuri Unibet!

Ponturi Real Sociedad vs Las Palmas

Unibet
Unibet

Real Sociedad vs Las Palmas

1 pauză/1 final

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Real Sociedad

  • Real Sociedad a fost destul de inconstantă în acest sezon. În prezent, bascii se află doar pe locul 6, cu 51 de puncte acumulate în 33 de etape, fiind la 13 lungimi distanță de locurile de Liga Campionilor.
  • Echipa antrenată de Alguacil vine după o înfrângere, 0-1 pe teren propriu cu Real Madrid, acesta fiind și primul eșec din ultimele 6 partide.
  • Trebuie spus faptul că trupa de pe “San Sebastian” a jucat și în Champions League în acest sezon. Sociedad a fost eliminată de PSG în optimile de finală.
  • Real Sociedad domină duelurile directe cu cei de la Las Palmas, fiind fără înfrângere în ultimele 5 întâlniri. Un nou succes primește o cotă de 1.37!

Echipa probabilă Real Sociedad: Remiro - Odriozola, Elustondo, Le Normand, Galan - Benat, Zubimendi, Merino - Kubo, Oyarzabal, Becker

Las Palmas

  • Las Palmas a scăpat în mare parte de grijile retrogradării. În prezent, echipa condusă de Garcia Pimienta se află pe locul 14 în La Liga, cu 37 de puncte strânse în 33 de etape, având 11 lungimi peste zona roșie.
  • Oaspeții sunt fără victorie de 9 etape, timp în care a înregistra 2 remize și nu mai puțin de 7 victorii. Ultimul joc disputat a fost cu Girona pe teren propriu, pierdut cu scorul de 2-0.
  • Las Palmas nu a mai câștigat contra celor de la Real Sociedad din 2016. Crezi că poate produce surpriza? 9.50 este cota pentru succes!

Echipa probabilă Las Palmas: Valles - Suarez, Coco, Marmol, S. Cardona - Park, Munoz, Perrone, K. Rodriguez, Moleiro - Munir


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri