Spania

Real Sociedad vs Atletico Madrid ponturi La Liga 25.05.2024

Sâmbătă, de la ora 17:15, în cadrul etapei cu numărul 38 din La Liga, Atletico Madrid se va deplasa pe “San Sebastian”, acolo unde va da piept cu cei de la Real Sociedad. Meci spectacol?!

Real Sociedad

Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Sociedad vs Atletico Madrid

Cele două echipe nu își mai pot pierde locul în clasament: Real Sociedad va juca în Europa League, în timp ce Atletico Madrid va merge în Champions League. Astfel, mă aștept la un joc deschis, cu multe reușite. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.75 la agenția de pariuri online Winmasters!

Ponturi Real Sociedad vs Atletico Madrid

Winmasters
Winmasters

Real Sociedad vs Atletico Madrid

ambele marchează

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Real Sociedad

  • Real Sociedad a fost destul de inconstantă în acest sezon. În prezent, bascii se află doar pe locul 6, loc de Europa League, cu 60 de puncte acumulate în 37 de etape. De altfel, pe această poziție va încheia actuala stagiune.
  • Echipa antrenată de Alguacil vine după două victorii consecutive, 1-0 cu Valencia și 0-2 cu Betis. Astfel, Sociedad a ajuns la 6 victorii în ultimele 10 etape.
  • Trebuie spus faptul că trupa de pe “San Sebastian” a jucat și în Champions League în acest sezon. Sociedad a fost eliminată de PSG în optimile de finală.
  • O singură dată a câștigat Real Sociedad cu Atletico Madrid în ultimele 10 dueluri directe. Un nou succes primește o cotă de 2.45!

Echipa probabilă Real Sociedad: Remiro - Traore, Elustondo, Pacheco, Tierney - Merino, Turrientes, Mendez - Kubo, Oyarzabal, Barrenetxea

Atletico Madrid

  • Atletico Madrid vine după o înfrângere drastică, 1-4 pe teren propriu cu Osasuna, asta după o serie de 4 victorii consecutive.
  • În La Liga, echipa lui Simeone se află pe locul 4, cu 73 de puncte strânse în 37 de etape, loc pe care va încheia sezonul indiferent de rezultatul obținut în ultima rundă. Astfel, Atletico merge în grupele Champions League.
  • Atletico domină clar duelurile directe cu Real Sociedad - în tur a câștigat cu scorul de 2-1. Crezi că se vor impune din nou Morata & Co. ? 3.00 este cota la victorie!

Echipa probabilă Atletico Madrid: Oblak - Llorente, Witsel, Gimenez, Hermoso, Lino - De Paul, Koke, Saul - Correa, Griezmann


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri