Spania

Real Madrid vs Betis ponturi La Liga 25.05.2024

Sâmbătă, 25 mai, de la ora 22:00, Real Madrid primește vizita celor de la Betis pe “Estadio Santiago Bernabéu”, meci din etapa cu numărul 38 în La Liga. Se anunță spectacol!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Madrid vs Betis

Este un meci fără miză. Real Madrid este campioană, în timp ce Betis va încheia sezonul pe locul 7 indiferent de rezultatele din ultima etapă. Astfel, mă aștept la un meci deschis, cu multe goluri, iar recomandarea mea este pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.70 la Unibet.

Ponturi Real Madrid vs Betis

Unibet
Unibet

Real Madrid vs Betis

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Real Madrid

  • Real Madrid poate realiza dubla în acest sezon. A câștigat deja titlul în Spania și se pregătește de finala Champions League - se va lupta cu Dortmund pentru trofeu.
  • Echipa condusă de Carlo Ancelotti a câștigat la pas titlul în actuala stagiune - are nu mai puțin de 12 puncte peste locul secund, ocupat de rivala Barcelona.
  • Trebuie spus faptul că trupa blanco nu a mai pierdut un meci oficial din septembrie 2023. De altfel, are o singură înfrângere în campionat și nu mai puțin de 29 de victorii. Ultimul joc disputat în La Liga a fost cu Villarreal, încheiat cu scorul de 4-4.
  • Domină clar duelurile directe cu cei de la Cadiz, însă în ultimele două întâlniri nu s-a impus. Crezi că poate Real Madrid să câștige astăzi?

Echipa probabilă Real Madrid: Courtois – Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy – Camavinga, Kroos, Valverde – Bellingham – Vinicius, Rodrygo

Betis

  • Echipa lui Manuel Pellegrini va juca în Conference League în sezonul următor. Betis va încheia campionatul pe locul 7, indiferent de rezultatul înregistrat în ultima etapă.
  • Betis vine după o înfrângere, 0-2 pe teren propriu cu Real Sociedad, acesta fiind primul eșec din ultimele 7 etape.
  • Trebuie să știi că “Verzii” au câștigat doar de 3 ori în ultimii 10 ani cu Real Madrid - ultima victorie avea loc în martie 2020. Se impune din nou Betis? 10.00 este cota la victorie!

Echipa probabilă Betis: Silva – Sabaly, Sokratis, Riad, Miranda – Johnny Cardoso, Carvalho – Fornals, Fekir, Perez – Willian Jose


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri