Spania

Osasuna vs Villarreal ponturi La Liga 25.05.2024

Sâmbătă, 25 mai, de la ora 15:00 va avea loc meciul Osasuna vs Villarreal, contând pentru ultima etapă în La Liga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Osasuna vs Villarreal

Se anunță un meci spectaculos, cu multe goluri, asta pentru că cele două echipe nu au o miză anume. Mă aștept la un duel deschis, în care Osasuna și Villarreal să joace ofensiv. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.50 la Unibet!

Ponturi Osasuna vs Villarreal

Unibet
Unibet

Osasuna vs Villarreal

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Osasuna

  • Osasuna a făcut un sezon mai slab decât precedentul, când reușea să ajungă în Conference League. Echipa pregătită de Jagoba Arrasate se află pe un modest loc 11, cu 44 de puncte acumulate în 37 de etape, fără șanse la cupele europene.
  • Oaspeții vin după o victorie mare, de moral, 1-4 în deplasare cu Atletico Madrid. Totuși, acesta este doar al 2-lea succes obținut în ultimele 10 partide.
  • Doar de 4 ori în ultimii 10 ani a câștigat Osasuna contra celor de la Villarreal - ultimul succes avea loc în martie 2022. Poate câștiga din nou? 2.80 este cota!

Echipa probabilă Osasuna: Herrera - Areso, Catena, Herrando, Mojica - Torro, Munoz, Ibanez - Pena, Gomez, Garcia

Villarreal

  • Villarreal a fost destul de inconstantă în acest sezon. După 37 de runde, aceștia ocupă doar locul 8 în clasament, cu 52 de puncte, fiind fără șanse la un loc de cupe europene.
  • “Submarinul galben” s-a descurcat mult mai bine în cupele europene. Echipa pregătită de Marcelino a ajuns până în optimile Europa League, unde a fost eliminată de Marseille.
  • Villarreal vine după o remiză spectaculoasă, 4-4 contra campioanei Real Madrid. Astfel, rămâne doar cu două victorii în ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile.
  • Domină la general duelurile directe cu Osasuna, reușind să câștige ultimele 3 întâlniri - în tur s-a impus cu 3-1. Se impune din nou? 2.45 este cota pentru un succes!

Echipa probabilă Villarreal: Jorgensen - Femenia, Bailly, Mosquera, Moreno - Guedes, Comesana, Parejo, Baena - Moreno, Sorloth


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri