Spania

Las Palmas vs Athletic Bilbao – Ponturi La Liga – 10-03-2024

De la ora 17:15, duminică, Las Palmas și Athletic Bilbao vor fi rivale în etapa cu numărul 28 din La Liga. Meciul de pe Estadio do Gran Canaria va fi transmis de Digi Sport 2 și Orange Sport.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Las Palmas vs Athletic Bilbao

Bascii nu excelează pe teren străin absolut deloc, însă Las Palmas nu este o echipă de temut încât să aștept din partea ei să câștige la pas. Din contră, un rezultat de egalitate ar fi suficient pentru ambele echipe, ținând cont și de situația lor din clasament. Egalitate este recomandarea mea, cotă 3.40 la Superbet.

Superbet
Superbet

Las Palmas vs Athletic Bilbao

Egalitate

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Las Palmas - Athletic Bilbao

Las Palmas

  • Situația lui Las Palmas nu este deloc una roză, dar totuși speră să poate obțin un rezultat pozitiv măcar un egal precum a făcut în precedentele două dueluri.
  • În runda anterioară a avut parte de unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din 2024. 3-3 s-a încheiat meciul cu Getafe, asta după ce a fost condusă cu 2-0 și 3-1. Ramirez, Cardona și Munir El Haddadi au marcat pentru Las Palmas.
  • Este locul 9, cu 37 de puncte și nu trebuie să-și mai facă atâtea griji în ceea ce privește evitarea retrogradării pentru că între ea și echipele din zona roșie este o diferență considerabilă.

Echipă probabilă: Valles – Araujo, Coco, Marmol, Cardona – Haddadi, Rodriguez, Munoz, Perrone, Moleiro - Ramirez

Athletic Bilbao

  • Dornică de o revenire în Europa, Athletic caută acum primul succes după două etape în care a reușit să obțină un singur punct. În runda anterioară a încheiat 0-0 cu FC Barcelona, într-un joc disputat pe San Mames.
  • De altfel, acasă a pierdut o singură dată în cele 14 meciuri dispute. Totodată, în acest interval de partide și-a mai trecut în palmares și 10 victorii, cât și trei remize.
  • Este locul 5, cu 50 de puncte, 5 mai puține decât ocupanta locului 4, dar față de care a jucatși un meci mai puțin, ceea ce înseamnă că este motivată să obțină un rezultat pozitiv.

Echipă probabilă: Simon – Marcos, Alvarez, Paredes Lekue – Prados, Galareta – Inaki Williams, Sancet, Nico Williams – Guruzeta


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri