Spania

Getafe vs Atletico Madrid ponturi La Liga 15.05.2024

Miercuri, de la ora 23:00, în cadrul etapei cu numărul 36 din La Liga, Atletico Madrid se va deplasa pe “Coliseum”, acolo unde va da piept cu cei de la Getafe. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Getafe vs Atletico Madrid

Cu o victorie, Atletico Madrid își asigura locul de Champions League. Mă aștept ca trupa lui Simeone să se impună, mai ales că întâlnește un adversar modest, aflat într-o formă slabă, pe care l-a învins mai de fiecare dată. Recomand pronosticul 2 solist, la o cotă de 1.75 la Unibet!

Ponturi Getafe vs Atletico Madrid

Unibet
Unibet

Getafe vs Atletico Madrid

2 solist

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Getafe

  • Trupa lui Bordalas Jimenez a impresionat în prima parte a sezonului, însă în prezent sunt într-o formă slabă. Totuși, madrilenii se află pe locul 10 în La Liga, cu 43 de puncte strânse în 35 de etape, salvându-se fără emoții de la retrogradare.
  • Getafe vine după două înfrângeri consecutive, 0-2 cu Bilbao și 1-0 contra celor de la Cadiz. Astfel, aceștia rămân doar cu două victorii în ultimele 10 etape.
  • Nu a mai câștigat contra celor de la Atletico Madrid de mai bine de 10 ani, respectiv din 2011. Crezi că poate produce surpriza în acest meci? 5.00 este cota la victorie!

Echipa probabilă Getafe: Soria - Carmona, Djene, Alderete, Rico - Maksimovic, Milla - Greenwood, Moriba, Rodriguez - Latasa

Atletico Madrid

  • Atletico Madrid pare să fie trecut peste eliminarea din sferturile Champions League, acolo unde a fost învinsă de Dortmund. Madrilenii vin după 3 victorii consecutive, cu Bilbao, Mallorca și Celta Vigo.
  • În La Liga, echipa lui Simeone se află pe locul 4, cu 70 de puncte strânse în 35 de etape, fiind ca și calificată în grupele Champions League - are 8 puncte peste Bilbao cu 3 etape înainte de finalul sezonului.
  • Atletico domină clar duelurile directe cu Getafe, reușind să câștige 7 din ultimele 10 întâlniri. Crezi că vor impune din nou Morata & Co. ?

Echipa probabilă Atletico Madrid: Oblak - Witsel, Gimenez, Hermoso - Azpilicueta, De Paul, Koke, Lino - Llorente - Griezmann, Morata


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri