Spania

Celta Vigo vs Barcelona ponturi La Liga 17.02.2024

Sâmbătă, de la ora 19:30, în cadrul etapei cu numărul 25 din La Liga, Barcelona se va deplasa pe “Estadio de Balaídos”, acolo unde va da piept cu cei de la Celta Vigo. Se impun catalanii?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Celta Vigo vs Barcelona

Barcelona nu își mai permite niciun pas greșit în lupta pentru titlu. Catalanii au mare nevoie de victorie și mă aștept să se impună, mai ales că Celta Vigo este într-o formă slabă. De altfel, Barcelona a câștigat 3 din ultimele 4 dueluri directe. Recomand pronosticul 2 solist, la o cotă de 1.90 la agenția de pariuri online NetBet!

Ponturi Celta Vigo vs Barcelona

Netbet
Netbet

Celta Vigo vs Barcelona

2 solist

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Celta Vigo

  • Celta Vigo traversează o perioadă foarte slabă, cu 4 înfrângeri în ultimele 5 partide disputate în toate competițiile. Recent, “celții” au pierdut la limită în deplasare cu Getafe, scor 3-2.
  • În La Liga, echipa pregătită de Rafa Benitez se află pe un modest loc 17, cu 20 de puncte strânse în 24 de etape - are doar 3 lungimi peste “zona roșie”.
  • Doar de 3 ori în ultimii 7 ani a câștigat Celta Vigo contra celor de la Barcelona. Pot gazdele produce surpriza? 4.10 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Guaita - Tapia, U. Nunez, Dominguez - Manquillo, Jailson, Beltran, Ristic - Allende, Larsen, De la Torre

Barcelona

  • Barcelona vine după remiză spectaculoasă de pe teren propriu contra celor de la Granada, scor 3-3, asta după două victorii la rând cu Osasuna și Alaves.
  • Echipa antrenată de Xavi este în prezent doar pe locul 3 în La Liga, cu 51 de puncte, fiind la nu mai puțin de 10 lungimi distanță de liderul Real Madrid.
  • Așa cum era de așteptat, catalanii domină la general dueluri directe cu cei de la Celta Vigo. Totuși, Barcelona a câștigat doar de două ori în ultimii 10 ani pe terenul celor de la Celta. Se impune din nou Barcelona? 1.90 este cota!
  • Joao Felix, Balde, Alonso, Gavi, Torres, Martinez sau Romeu sunt accidentați și nu vor juca în acest meci.

ECHIPA PROBABILĂ: Ter Stegen - Kounde, Araujo, I. Martinez, Cancelo - F de Jong, Gundogan, Pedri - Yamal, Lewandowski, Raphinha


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri