Spania

Barcelona vs Getafe ponturi La Liga 24.02.2024

Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 17:15, Barcelona primește vizita celor de la Getafe pe “Estadi Olímpic Lluís Companys”, meci din etapa cu numărul 26 în La Liga. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Barcelona vs Getafe

Barcelona nu este în cea mai bună formă, motiv pentru care voi evita un pariu 1x2. De partea cealaltă, Getafe este un adversar incomod și, cu siguranță, va încerca să profite de problemele catalanilor. Cred că un pariu pe goluri la Unibet este cea mai bună opțiune - ultimele două întâlniri s-au încheiat cu scorul de 0-0. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.55!

Ponturi Barcelona vs Getafe

Unibet
Unibet

Barcelona vs Getafe

sub 3.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Barcelona

  • Barcelona vine după un 1-1 cu Napoli în manșa tur din optimile Champions League. Este un rezultat bun, având în vedere faptul că returul se joacă în Spania.
  • Echipa antrenată de Xavi este în prezent doar pe locul 3 în La Liga, cu 54 de puncte, fiind la nu mai puțin de 8 lungimi distanță de liderul Real Madrid.
  • Așa cum era de așteptat, catalanii domină la general dueluri directe cu cei de la Getafe, reușind să câștige 6 din precedentele 10 întâlniri. Se impune din nou Barcelona? 1.45 este cota!
  • Balde, Alonso, Gavi sau Torres sunt accidentați și nu vor juca în acest meci.

ECHIPA PROBABILĂ: Ter Stegen - Kounde, Araujo, I. Martinez, Cancelo - Gundogan, Christensen, F de Jong - Raphinha, Lewandowski, Pedri

Getafe

  • Trupa lui Bordalas Jimenez face un sezon peste așteptări. Madrilenii se află pe locul 10 în La Liga, cu 34 de puncte strânse în 25 de etape, fiind fără grijile retrogradării - are 17 lungimi peste zona roșie.
  • Getafe vine după o remiză, 1-1 în deplasare cu Villarreal. Astfel, rămâne doar cu 3 victorii în ultimele 10 jocuri disputate în toate competițiile.
  • Getafe nu a câștigat niciodată în deplasare cu Barcelona - ultimul rezultat pozitiv (2-2) avea loc acum aproape 10 ani. Crezi că poate produce surpriza? 7.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Soria - Iglesias, Dakonam, Alderete, Rico - Greenwood, Maksimovic, Milla, Alena - Mayoral, Mata


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri