Spania

Atletico Madrid vs Betis ponturi La Liga 03.03.2024

Duminică, 3 martie, de la ora 17:15, Atletico Madrid primește vizita celor de la Betis pe “Metropolitano Stadium”, meci din etapa cu numărul 27 în La Liga. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Atletico Madrid vs Betis

Atletico Madrid este cu moralul scăzut după ratarea calificării în finala Cupei Spaniei. De altfel, nici forma de moment nu este grozavă. Mă aștept la un duel sărac în goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri - în tur, scorul a fost 0-0. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 2.10 la NetBet!

Ponturi Atletico Madrid vs Betis

Netbet
Netbet

Atletico Madrid vs Betis

sub 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Atletico Madrid

  • Atletico Madrid vine după eliminarea din semifinalele Cupei Spaniei. Madrilenii nu au avut nici o șansă cu Bilbao, fiind învinși atât în tur, cât și în retur (0-1/3-0).
  • În prezent, echipa lui Simeone se află pe locul 4 în campionatul intern, cu 52 de puncte strânse în 26 de etape, fiind la 13 lungimi în spatele liderului Real Madrid.
  • De asemenea, Depay & Co. se luptă cu Inter pentru un loc în sferturile Champions League - în manșa tur au pierdut cu 1-0.
  • Atletico domină duelurile directe cu Betis, reușind să câștige 7 din ultimele 10 întâlniri. Crezi că se impune din nou?

Echipa probabilă Atletico Madrid: Oblak – Molina, Savic, Witsel, Hermoso, Lino – de Paul, Koke, Llorente – Correa, Morata

Betis

  • Echipa lui Manuel Pellegrini vine după o victorie de moral, 3-1 pe teren propriu cu Athletic Bilbao. Astfel, Betis este fără înfrângere de 5 etape.
  • În această perioadă, Betis a fost eliminată de Dinamo Zagreb încă din 16-imile Conference League (0-1 în tur și 1-1 în retur).
  • În acest moment, Betis ocupă locul 6 în La Liga, cu 42 de puncte strânse în 26 de etape, fiind în grafic pentru un loc de cupe europene și în sezonul următor.
  • Trebuie să știi că “Verzii” nu au mai câștigat pe terenul celor de la Atletico Madrid în 2008!

Echipa probabilă Betis: Silva – Bellerin, Pezzella, Riad, Sabaly – Carvalho, Johnny – Fornals, Fekir, Avila – Willian Jose


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri