Fotbal

Slovacia vs Austria - Ponturi Amicale - 23-03-2024

Sâmbătă, de la ora 19:00, Slovacia și Austria se vor întrece într-un meci test din pregătirile EURO 2024. Confruntarea de la Bratislava va fi transmisă de Digi Sport 3 și Prima Sport 1.

German winger Leroy Sane.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovacia vs Austria

Venite după trei victorii consecutive în care au jucat la nivel înalt, Slovacia și Austria nu se vor menaja, cu toate că vorbim despre meciuri de pregătire. În condițiile acestea, am să pariez pe ambele marchează, cotă 2.00 la Superbet.

Superbet
Superbet

Slovacia vs Austria

Ambele marchează

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Slovacia - Austria

Slovacia

  • Selecționata de fotbal a Slovaciei urmează să înfrunte Belgia, România și o echipă venită din play-off care se va alege dintre Ucraina și Islanda. Totul se va întâmpla în Grupe E de la EURO 2024.
  • Echipa națională a Sloveciei va juca pentru prima oară în 2024 și vrea să ducă mai departe seria victoriilor obținute în 2023. A câștigat în precedentele trei confruntări, 1-0 cu Luxemburg, 4-2 cu Islanda și 2-1 cu Bosnia & Herțegovina.
  • În ultimul an și jumătate, singura care a câștigat în Slovacia a fost Portugalia. Mai mult, dooar patru goluri a încasat în cele șapte confruntări care au avut loc între timp.

Austria

  • Calificată și ea la EURO 2024, Austria va juca alături de Franța, Olanda și o echipă venită din play-off, însă până atunci și-a programat patru meciuri de pregătire, acesta fiind primul dintre ele.
  • Echipa stă foarte bine, chiar a reușit să se impună în precedentele trei confruntări, de fiecare dată fără să primească gol. Cu toate acestea, nu mereu s-a duelat cu echipe mai slabe decât ea.
  • Dacă în primele două jocuri era de așteptat să se impună cu Azerbaijan (1-0) și Estonia (2-0), dar a făcut-o și în disputa cu Germania. Sabitzer și Baumgartner au înscris golurile victoriei cu 2-0 în disputa cu țara organizatoare a EURO 2024.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri