Fotbal

Romania vs Bulgaria – Amical – 04-06-2024

De la ora 21:45, marți, pe stadionul Steaua din București, selecționatele de fotbal ale României și Bulgariei se vor duela în cadrul unui meci amical.


Ponturi pariuri și pronostic analizat România vs Bulgaria

În mod normal, România ar trebui să bată Bulgaria fără probleme, însă este doar un meci test, unde principalul obiectiv este ca jucătorii să intre în ritmul echipei naționale. Tocmai din acest motiv și pentru că nu există presiunea rezultatului, am să pariez sub 2,5 goluri, cotă 1.62 la Superbet.

Superbet
Superbet

România vs Bulgaria

Sub 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi România – Bulgaria

România

  • Naționala de fotbal a României s-a calificat la Campionatul European din vara acestui an și urmează ca peste două săptămâni să debuteze într-un meci împotriva Ucrainei.
  • Va fi al treilea meci amical pe care selecționata mare îl va juca în 2024, având ca scop pregătirea pentru meciurile Grupei E, unde va juca cu Ucraina, Belgia și Slovacia.
  • A încheiat la egalitate, 1-1, cu Irlanda de Nord și apoi a fost învinsă cu scorul de 3-2 de către naționala similară a Columbiei. A fost primul eșec suferit de România în ultimele 18 luni.

Echipă probabilă: H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, A. Burcă, N. Bancu – R Marin, Olaru, N. Stanciu – D. Man, D. Alibec, Fl. Coman.

Bulgaria

  • Pentru Bulgaria un egal ar fi mai mult decât mulțumitor, având în vedere că joacă în deplasare și astfel ar rămâne neînvinsă în ultimele cinci dueluri.
  • Vine după patru meciuri în care a înregistrat o victorie, 1-0 cu Tanzania, cât și trei rezultate de egalitate, cu goluri, în meciuri împotriva Ungariei, Serbiei și a Azerbaijanului.
  • Nu are amintiri plăcute din meciurile jucate în țara noastră. A pierdut trei din cele cinci jocuri disputate de-a lungul istoriei, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Echipă probabilă: Mitov – Popov, Atanasov, Petkov, Nedyalkov – Chochev, Krastev, Gruev – Despodov, Minchev, Rusev.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri