Romania

UTA Arad vs Petrolul Ploiesti 24.02.2024

Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 14:00 va avea loc meciul UTA Arad vs Petrolul Ploiești, contând pentru etapa cu numărul 27 în Superliga, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci echilibrat?


Ponturi pariuri și pronostic analizat UTA Arad vs Petrolul Ploiești

Cele două echipe sunt în luptă directă pentru un loc de play-off, motiv pentru care mă aștept la un duel echilibrat, așa cum a fost și în tur - 0-0. Cu siguranță, miza partidei își va spune cuvântul, iar recomandarea mea este pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.55 la Unibet.

Ponturi UTA Arad vs Petrolul Ploiești

Unibet
Unibet

UTA Arad vs Petrolul Ploiești

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

UTA Arad

  • UTA Arad încă mai speră la un loc de play-off. “Bătrâna Doamnă” se află doar pe locul 9 în Superliga, cu 34 puncte acumulate în 26 de etape, fiind la doar o lungime distanță de top 6.
  • Echipa pregătită de Mircea Rednic este pe o pantă ascendentă, fiind fără înfrângere de 4 etape, timp în care a câștigat cu Sepsi, U Cluj și FC Voluntari, în timp ce cu FC Botoșani a încheiat la egalitate.
  • UTA Arad este una dintre echipele bune pe teren propriu, fiind neînvinsă de 6 jocuri, timp în care a înregistrat 2 victorii și 4 remize. Poate obține un nou succes? 2.35 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Iacob – Căpușă, Benga, Stolnik, Costă Rodrigues – Morar, Pedro, Mihai – Micovschi, Luckassen, Omondi

Petrolul Ploiești

  • Petrolul este o formație destul de inconstantă. Grozav & Co. vin după o victorie de moral, 2-1 pe teren propriu cu FC Voluntari, acesta fiind al 2-lea succes obținut în cele 5 partide disputate în 2024.
  • Lupii Galbeni se află în acest moment pe locul 6 în Superliga, loc de play-off, cu 35 de puncte acumulate în 26 de etape, fiind în grafic pentru un loc în top 6.
  • Echipa antrenată de Florin Pârvu nu se poate lăuda cu evoluții foarte bune în meciurile disputate în deplasare, având doar 2 victorii în cele 13 partide de până acum. Crezi că poate produce surpriza? 3.35 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Zima – Dumitriu, Meijers, Huja, Țicu – Seto, Hanca, Jair, Grozav – Irobiso, Musi


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri