Romania

Universitatea Craiova vs Sepsi ponturi Superliga 18.05.2024

Sâmbătă, de la ora 21:00 se va juca partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi, joc din ultima etapă în play-off, urmând să se dispute pe “Stadionul Ion Oblemenco”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Universitatea Craiova vs Sepsi

Este ultima etape și Universitatea Craiova încă mai poate prinde locul secund în campionat. Are mare nevoie de victorie, iar CFR Cluj să piardă cu Farul. Mă aștept la un joc spectaculos, cu multe goluri, mai ales că Sepsi este într-o formă de zile mari și, cu siguranță, nu va ceda ușor. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.75 la Superbet!

Ponturi Universitatea Craiova vs Sepsi

Superbet
Superbet

Universitatea Craova vs Sepsi

ambele marchează

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Universitatea Craiova

  • Universitatea Craiova vine dupa o remiza spectaculoasa, 3-3 cu Farul, asta dupa ce oltenii au fost condusi cu 3-0. Astfel, antrenorul Costel Gâlcă ramane fara infrangere de la instalarea pe banca tehnica.
  • În prezent, trupa din Bănie este pe locul 4 în Superliga, cu 41 de puncte, loc pentru barajul Conference League - poate urca pe locul secund, daca se impune astazi, iar CFR pierde cu Farul.
  • Universitatea Craiova a câștigat toate cele 3 dueluri directe cu Sepsi din acest sezon - în turul play-off-ului, Mitrita & Co. s-au impus cu 3-1. Se impun acum oltenii? 1.55 este cota!

Echipa probabila Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Bancu – Crețu, Mekvabishvili – Danciu, Mitriță, Houri, Ivan

Sepsi

  • Sepsi este pe o panta ascendenta si vine dupa doua victorii consecutive, insuficient pentru a mai prinde un loc de cupe europene. ”Covasenii” au castigat atat cu Rapid (3-2), cat si cu Farul Constanta (1-4).
  • În prezent, trupa condusă de Berndt Storck este penultima în play-off, respectiv locul 5, cu 34 de puncte, loc pe care cele mai probabil vor incheia sezonul.
  • Trebuie spus faptul că Sepsi a castigat o singura data cu Universitatea Craiova in ultimele 7 intalniri. Se impun din nou covăsenii? 5.70 este cota pentru un nou succes!

Echipa probabila Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Kallaku, Alimi, Matei – Ștefănescu, Debeljuh, Varga


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri