Romania

Sepsi vs FCSB ponturi Superliga 24.04.2024

Meciul dintre Sepsi și FCSB se joacă miercuri, 24 aprilie, în runda cu numărul 6 din play-off-ul Superligii. Partida va avea loc pe “Stadionul Sepsi”, cu începere de la ora 21:45. Se impune FCSB?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sepsi vs FCSB

FCSB poate deveni campioană în această etapă, asta și dacă celelalte echipe se încurcă, dar mai întâi trebuie să câștige acest meci. Mă aștept să se impună, asta pentru că Sepsi este într-o formă slabă, cu moralul scăzut. De altfel, FCSB a câștigat ultimele 7 dueluri directe. Recomand pronosticul 2 solist, la o cotă de 2.25 la Unibet!

Ponturi Sepsi vs FCSB

Unibet
Unibet

Sepsi vs FCSB

2 solist

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Sepsi

  • Sepsi are o singură victorie în primele 5 etape din play-off, cu Rapid (0-1). Covăsenii vin după o înfrângere drastică, 1-3 pe teren propriu cu Universitatea Craiova, acesta fiind doar al 2-lea eșec de până acum.
  • În prezent, trupa condusă acum de Berndt Storck este ultima în play-off, respectiv locul 6, cu 27 de puncte, loc pe care cel mai probabil va încheia sezonul. Chiar și așa, prezența în play-off este o performanță.
  • Trebuie spus faptul că Sepsi nu a mai câștigat cu FCSB din aprilie 2021. De altfel, a câștigat doar de două ori în istorie contra roș-albaștrilor. Se impun din nou covăsenii? 2.90 este cota pentru un succes. Poate produce surpriza?

Echipa probabilă Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Ștefan – Alimi – Aganovic, Ștefănescu, Kallaku, Dumitrescu – Debeljuh

FCSB

  • FCSB este cu titlul în vitrină, primul din 2015 și până în 2024. În acest moment, Coman & Co. sunt lideri în campionat, cu 45 de puncte, având cu 11 lungimi peste Universitatea Craiova.
  • “Roș-albaștrii” sunt fără înfrângere în play-off. Au câștigat primele 4 partide, cu Sepsi (2-1), Farul (0-1), Universitatea Craiova (2-0) și CFR Cluj (1-0), iar recent a încheiat la egalitate cu Rapid (2-2).
  • Formația patronată de Becali domină categoric duelurile directe cu Sepsi, reușind să câștige ultimele 7 întâlniri. Obține FCSB a 8-a victorie consecutivă?

Echipa probabilă FCSB: Tarnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Băluță, Coman


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri