Romania

Progresul Spartac vs Unirea Slobozia – Ponturi Liga 2 – 10-03-2024

Duminică, de la ora 11:00, Progresul Spartac primește vizita Unirii Slobozia, în cadrul rundei cu numărul 18 din Liga 2 România.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Progresul Spartac vs Unirea Slobozia

După cum joacă Progresul este mai greu să încurce pe cineva, deoarece ea este obișnuită să piardă meci după meci, indiferent că este amical sau oficial. În condițiile acestea, oaspetii ar trebui să defileze și vă recomand peste 2.5 goluri, cotă 1.42 la Superbet.

Superbet
Superbet

Progresul Spartac vs Unirea Slobozia

Peste 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Progresul Spartac - Unirea Slobozia

Progresul Spartac

  • Aflată pe ultima poziție în Liga 2 România, Progresul Spartac a pierdut cele două jocuri ofiiale din 2024. 1-5 a fost scorul în meciul cu Gloria Buzău, iar în runda anterioară a pierdut cu 0-1 pe terenul lui FC Argeș.
  • Un singur punct a reușit Progresul Spartac să strânsă după cele 17 meciuri deja disputate. În tot acest interval a marcat de nouă ori și a primite alte 44 de goluri.
  • Sunt șapte puncte care stau între ea și ocupanta locului 19, CSM Alexandria și cel mai probabil va juca în Liga 3 de la începutul sezonului viitor.

Unirea Slobozia

  • Unirea Slobozia a reușit să meargă în play-off cu două etape înaintea finalului de sezon regular. Are 34 de puncte, cu 6 mai multe decât locul 7 și un meci mai puțiin.
  • În runda anterioară a pierdut cu scorul de 0-1, deși juca pe terenul propriu și primea vizita echipei Csikszereda Miercurea Ciuc.
  • În deplasare a reușit să stea neînvinsă în precedentele trei meciuri. În cele 9 meciuri a primit doar două goluri și a marcat de șapte ori. De altfel, Unirea Slobozia are cel mai bun compartiment defensiv, cu 7 goluri primite.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri