Romania

Poli Iasi vs Rapid ponturi Superliga 24.02.2024

Sâmbătă, de la ora 20:00 se va juca partida dintre Poli Iași și Rapid, joc din runda cu numărul 27 în Superliga, urmând să se dispute pe “Stadionul Emil Alexandrescu”. Meci echilibrat?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Poli Iași vs Rapid

Rapid este într-o formă de zile mari și este de așteptat să domine partida, însă nu va avea o misiune ușoară. Poli Iași este un adversar incomod, cu mare nevoie de puncte, ce poate pune probleme, mai ales că joacă pe teren propriu. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.85 la agenția de pariuri online Unibet!

Ponturi Poli Iași vs Rapid

Unibet
Unibet

Poli Iași vs Rapid

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Poli Iași

  • Poli Iași joacă modest în 2024. Moldovenii au 3 înfrângeri în cele 5 meciuri disputate în acest an, cu Sepsi, FC Botoșani și Petrolul Ploiești - singurele rezultate pozitive au venit cu U Cluj (1-0) și cu FC Voluntari (0-0).
  • În prezent, echipa pregătită de Leo Grozavu se află pe locul 14 în Superliga, cu 27 de puncte acumulate în 26 de etape, fiind una dintre formațiile cu mari emoții în ceea ce privește retrogradarea.
  • Poli Iași este outsider în duelul cu Rapid București. Crezi că poate produce surpriza? 4.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Katanec – Marchioni, Bordeianu – Bettaieb, Mihai, Stefanovici – Buș

Rapid

  • Rapid se descurcă de minune în 2024. Săpunaru & Co. au câștigat toate cele 5 meciuri disputate în acest an: 4-3 cu U Craiova 1948, 1-2 cu Dinamo, 2-1 cu Oțelul Galați, 0-1 cu CFR Cluj și 2-0 cu FC Hermannstadt.
  • Echipa lui Bergodi este în acest moment pe locul secund în Superliga, cu 48 de puncte, fiind 7 lungimi în spatele liderului FCSB.
  • Rapid a câștigat cu 3-2 partida din turul campionatului contra celor de la Poli Iași. Se impun din nou giuleștenii? 2.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Krasniqi, Djokovic, Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri