Romania

Petrolul vs Sepsi ponturi Superliga 08.03.2024

Meciul dintre Petrolul și Sepsi se joacă vineri, 8 martie, în runda cu numărul 30 din Superliga. Partida va avea loc pe “Stadionul Ilie Oană”, din Ploiești, cu începere de la ora 20:00. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Petrolul vs Sepsi

Petrolul nu mai are șanse la play-off, însă Sepsi încă are mari speranțe. În primul rând, Sepsi este obligată să câștige acest meci. Astfel, mă aștept ca aceștia să joace cu mai multă ambiție și determinare decât adversarii, iar recomandarea mea este pronosticul 2 solist, la o cotă de 2.50 la agenția de pariuri online Winmasters.

Ponturi Petrolul vs Sepsi

Winmasters
Winmasters

Petrolul vs Sepsi

2 solist

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Petrolul

  • Petrolul Ploiești nu este în cea mai bună formă înainte de jocul cu Sepsi. Grozav & Co. vin după 3 înfrângeri consecutive, 1-0 cu Petrolul, 2-3 cu Unviersitatea Craiova și 1-0 cu FCSB. Astfel, aceștia rămân doar cu două victorii în cele 8 meciuri disputate în 2024.
  • În urmă rezultatelor negative, Lupii Galbeni nu mai au șanse la play-off. În prezent, cu 35 de puncte acumulate în 29 de etape, aceștia sunt pe locul 10 și se pregătesc de play-off.
  • Echipa antrenată de Florin Pârvu nu a câștigat niciodată cu Sepsi. Crezi că poate produce surpriza? 3.10 este cota!

Echipa probabilă: Zima – Meijers, Garutti, Huja – Musi, Seto, Jair, Diomande, Țicu – Berisha, Grozav

Sepsi

  • Sepsi vine după două victorii consecutive, 1-2 cu FC Botoșani și 4-0 cu FC Voluntari, acestea fiind primele succese din ultimele 7 etape.
  • În prezent, trrupa condusă acum de Berndt Storck se află doar pe locul 7 în Superliga, primul loc situat sub zona play-off, cu 40 de puncte acumulate în 29 de etape, fiind la doar o lungimi în spatele celor de la U Cluj.
  • Trebuie spus faptul că Sepsi nu a pierdut niciodată cu Petrolul, reușind 3 victorii și 3 remiză - în tur, scorul a fost 0-0. Se impun covasenii?

Echipa probabilă: Niczuly – Oteliță, Ciobotariu, Keckskes, Ștefan – Kallaku, Păun – Ștefănescu, Matei, Varga – Safranko


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri