Romania

Otelul vs Poli Iasi ponturi Superliga 11.03.2024

Luni, 11 martie, de la ora 20:00 va avea loc meciul Oțelul Galați vs Poli Iași, contând pentru etapa cu numărul 30 în Superliga, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Oțelul Galați vs Poli Iași

Se anunță un duel interesant, de luptă, asta pentru că este ultima etapă din sezonul regulat și va începe play-out-ul. Mă aștept la un joc tensionat, însă cu goluri, așa cum a fost și partida din turul campionatului. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.90 la NetBet!

Ponturi Oțelul Galați vs Poli Iași

Netbet
Netbet

Oțelul Galați vs Poli Iași

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați a impresionat în prima parte a sezonului, însă în a dezamăgit pe final de sezon. Moldovenii au o singură victorie în ultimele 9 etape - ultimul joc disputat a fost cu Hermannstadt, pierdut fără drept de apel, scor 4-1.
  • În acest moment, trupa condusă de Dorinel Munteanu se află pe locul 11 în Superliga, cu 33 de puncte. Se pregătește de play-out.
  • Trebuie spus faptul că Oțelul Galați nu a mai câștigat cu Poli Iași din 2012. Poate obține un nou succes? 2.30 este cota!

Echipa probabilă Oțelul Galați: Pap – Zhelev, Cisse, Ghiocel, Gomes da Silva – Lameira, Cisotti, Teles – Frederic, Pop, Tănasă

Poli Iași

  • Poli Iași este neînvinsă în ultimele 3 etape, timp în care a încheiat la egalitate cu Dinamo și U Craiova 1948, în timp ce contra celor de la Rapid s-a impus cu scorul de 3-1.
  • În prezent, echipa pregătită de Leo Grozavu se află pe locul 12 în Superliga, cu 32 de puncte acumulate în 29 de etape, fiind una dintre formațiile cu mari emoții în ceea ce privește retrogradarea.
  • Poli Iași domină la general duelurile directe cu Oțelul Galați (în tur a fost doar 1-1). Crezi că poate produce surpriza? 3.70 este cota la victorie!

Echipa probabilă Poli Iași: Ailenei – Tudorski, Samayoa, Ilie, Itu, Ștefanovici – Harrison, Marchioni, Mihai – Bettaieb, Buș


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri