Romania

Metaloglobus Bucuresti vs Unirea Dej - Ponturi Liga 2 – 09-03-2024

De la ora 11:00, Metaloglobus București primește vizita echipei Unirea Dej într-un joc al etapei cu numărul 18 din Liga 2 România. Este penultima rundă a sezonului regular.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Metaloglobus București vs Unirea Dej

După cum au stat ostilitățile în ultimele etape cred că trebuie să avem un joc dominat și câștigat de bucureșteni. Unirea are o apărare modestă care a pus-o de multe ori în dificultate și atunci vă recomand victorie Metaloglobus București, cotă 1.77 la Superbet.

Superbet
Superbet

Metaloglobus București vs Unirea Dej

Victorie Metaloglobus București

Ponturi Metaloglobus București - Unirea Dej

Metaloglobus București

  • Anul 2024 s-a reluat aproape excelent pentru Echipa Pantelimonului. Formația bucureșteană a dat lovitura în runda anterioară, 2-0 cu Chiajna, unde Kouadio și Huiban și-au trecut numele pe tabelă.
  • Anterior meciului cu Concordia Chiajna, Metaloglobus a încheiat 0-0 și la Târgoviște, cu Chindia. A fost un duel în care echipa gazdă a terminat cu un om în minus.
  • În clasamentul Ligii a 2-a este pe locul 13, cu 22 de puncte și are același număr de puncte ca Chiajna. O victorie o poate duce câteva locuri mai sus, având în vedere diferența de numai două puncte care o despart de locul 10.

Unirea Dej

  • Ocupanta locului 8, Unirea Dej trebuie să-și facă griji pentru o clasare cât mai sus în clasament și astfel să evite retrogradarea, dar va fi o misiune grea.
  • Unirea Dej are 31 de goluri primite, fiind a doua cea mai slabă defensivă din campionat, după cea a ultimei clasate. Un eventual succes o duce cel mult un loc mai sus.
  • Totodată, Unirea Dej vine după un meci pierdut acasă. Aceasta a primi vizita Chindiei Târgoviște, însă meciul s-a încheiat 1-3. Golda a marcat unicul gol al Unirii, dar era deja 0-2 în acel moment.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri