Romania

Gloria Buzau vs Csikszereda Miercurea Ciuc - Ponturi Liga 2 - 21-04-2024

De la ora 13:30, duminică, Gloria Buzău și Csikszereda Miercurea Ciuc vor fi rivale în runda cu numărul 5 a play-off-ului Ligii 2 România. Digi Sport 1 și Prima Sport 1 transmit evenimentul.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Gloria Buzău vs Csikszereda Miercurea Ciuc

Miercurea Ciuc este o echipă care poate prinde o zi bună și bate pe oricine, fie pierde în urma unui joc lamentabil. Cu toate acestea, mă aștept ca ritmul jocului să fie dictat de Gloria Buzău, iar atunci să se înscrie sub 2,5 goluri. Cota unui astfel de pariu este 1.67 la Superbet.

Superbet
Superbet

loria Buzău vs Csikszereda Miercurea Ciuc

Sub 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Gloria Buzău - Csikszereda Miercurea Ciuc

Gloria Buzău

  • Gloria Buzău a încheiat la egalitate toate cele patru meciuri care s-au disputat în play-off până acum. De fiecare dată s-au înscris sub 2.5 goluri.
  • În runda anterioară a reușit să țină pasul cu liderul Unirea Slobozia. 1-1 a fost scorul, Chica-Rosa chiar a deschis scorul, însă în minutul 82 a fost egalată și așa s-a scris soarta duelului.
  • Gloria Buzău ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte. Are un punct mai puțin decât echipa din fața ei care îi va fi și adversar în meciul de duminică.

Csikszereda Miercurea Ciuc

  • Evoluția bună a harghitenilor a făcut să obțină toate punctele în runda anterioară. Aceștia au reușit să se impună cu scorul de 2-1 în fața Corvinului Hunedoara.
  • A fost condusă cu scorul de 1-0 încă din minutul 27, dar a reușit rapid să egaleze, 1-1 reușind să înscrie prin Jebari. Lovitura de grație a dat-o Jelena, în minutul 72 atunci când a transformat un penalty.
  • Cu două victorii, un rezultat de egalitate și un eșec, Csikszereda Miercurea Ciuc se află pe locul 4 în clasamentul general, cu 39 de puncte. Un punct are peste adversarul de duminică, iar aște șase puncte are mai puține decât ocupanta locului 3.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri