Romania

FCSB vs Rapid ponturi Superliga 20.04.2024

Sâmbătă, de la ora 20:30 se va juca derby-ul FCSB și Rapid, joc din runda a 5-a din play-off-ul Superligii, urmând să se dispute la București, pe “Arena Națională”. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat FCSB vs Rapid

FCSB este pe val, în timp ce Rapid este cu moralul la pământ. Mă aștept ca Olaru & Co. să joace cu mai multă determinare și ambiție, mai ales că au de luat o revanșă după înfrângerea din sezonul regulat. Recomand pronosticul 1 solist, la o cotă de 1.90 la Unibet!

Ponturi FCSB vs Rapid

Unibet
Unibet

FCSB vs Rapid

1 solist

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

FCSB

  • FCSB nu mai poate pierde titlul în acest sezon. În acest moment, Olaru & Co. sunt lideri în campionat, cu 44 de puncte, având cu 13 lungimi peste Universitatea Craiova și CFR Cluj.
  • “Roș-albaștrii” au câștigat toate cele 4 partide disputate în play-off-ul. Echipa antrenată de Elias Charalambous a câștigat la limită cu Sepsi (2-1), cu Farul (0-1), cu Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0, iar cu CFR a câștigat cu 1-0.
  • Formația patronată de Becali nu a mai câștigat cu Rapid din noiembrie 2022, atunci când se impunea cu scorul de 3-1. Este timpul revanșei pentru Coman & Co?

Echipa probabilă FCSB: Târnovanu – Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru, Popescu, Miculescu, Coman

Rapid

  • În urma rezultatelor slabe, Bergodi a fost demis, iar până la sfârșitul sezonului pe banca tehnică va sta Bogdan Lobonț. Rapid a dezamăgit în play-off, pierzând toate cele 4 partide disputate până acum, respectiv cu Farul, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi.
  • După aceste înfrângeri, Rapid a căzut pe locul 5 în Superliga, cu 28 de puncte, cu șanse minime la un loc de cupe europene. De titlu nici nu mai are rost să vorbim.
  • Echipa din Giulești a câștigat ultimele 4 dueluri directe cu FCSB. În sezonul regulat, Rapid câștiga cu 2-1 în tur și 4-0 în retur. Se impune din nou? 4.25 este cota!

Echipa probabilă Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Hromada, Oaidă, Emmers – Krasniqi, Rrahmani, Funsho


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri