Romania

Farul vs Rapid ponturi Superliga 24.04.2024

Miercuri, în data de 24 aprilie, cu începere la ora 19:00, se va juca partida dintre Farul și Rapid, ce contează pentru runda cu numărul 6 în play-off-ul Superligii, urmând să se desfășoare pe “Stadionul Farul”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Farul vs Rapid

Se anunță un duel spectaculos, cu multe goluri, asta pentru că sunt două echipe care practică un fotbal ofensiv. De altfel, Farul și Rapid au mare nevoie de victorie în lupta pentru un loc în cupele europene. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.65 la Unibet!

Ponturi Farul vs Rapid

Unibet
Unibet

Farul vs Rapid

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Farul

  • Farul Constanța arată un fotbal frumos în play-off. Campioana României a câștigat 3 din cele 5 meciuri disputate până acum, cu Rapid, Universitatea Craiova și recent cu CFR Cluj (5-1).
  • Trupa de la malul mării este în prezent pe locul 3 în Superliga, cu 32 de puncte, fiind în grafic pentru un loc de cupe europene.
  • Trebuie să știi că “Marinarii” au o singură înfrângere cu Rapid în ultimele 10 partide directe - în tur, Farul s-a impus cu scorul de 2-1. Se impune din nou echipa lui Hagi? 3.20 este cota pentru un succes!

Echipa probabilă Farul: Buzbuchi – Popescu, Larie, Gustavo, Ganea – Vînă, Nedelcu, Grameni – Grigoryan, Munteanu, Andronache

Rapid

  • Echipa antrenată acum de Bogdan Lobonț a dezamăgit în play-off, pierzând 4 din cele 5 partide disputate, cu Farul, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi. Cu acesta pe banca tehnică, Rapid a obținut primul rezultat pozitiv, 2-2 cu FCSB în runda precedentă.
  • În urma acestor rezultate, Rapid a căzut pe locul 5 în Superliga, cu 29 de puncte, cu șanse încă la un loc de cupe europene - este la doar 3 lungimi distanță de locurile 2-3.
  • Trupa din Giulești a pierdut 3 din cele 4 jocuri disputate în deplasare cu Farul. De altfel, nu a câștigat niciun meci în precedentele 4 partide de pe teren străin. Poate obține un nou succes? 2.40 este cota!

Echipa probabilă Rapid: Aioani –  Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Hasani, Emmers, Oaidă – Petrila, Rrahmani, Krasniqi


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri