Romania

Dinamo vs Otelul Galati ponturi Superliga 18.02.2024

Dinamo vs Oțelul Galați este duelul din runda a 26-a în Superliga. Meciul va avea loc duminică, 18 februarie 2023, începând cu ora 200:00 pe Stadionul Arcul de Triumf. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Dinamo vs Oțelul Gațati

Dinamo are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare, în timp ce Oțelul Galați însă mai are șanse reale la un loc de play-off. Astfel, mă aștept că cele două formații să joace ofensiv, la victorie și să vedem multe reușite, așa cum am avut parte și în ultimul duel direct (3-3). Recomand pronosticul peste 1.5 goluri, la o cotă de 1.55 la Winmasters!

Ponturi Dinamo vs Oțelul Galați

Winmasters
Winmasters

Dinamo vs Oțelul Galați

peste 1.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Dinamo

  • “Câinii roșii” au obținut în runda precedentă o victorie uriașă, de moral, 0-2 în deplasare contra campioanei en-titre Farul Constanța, succes care a venit după 3 înfrângeri consecutive.
  • Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic este ultima în Superliga, cu 19 puncte, având mari emoții în ceea ce privește retrogradarea. Se anunță un play-out de foc.
  • Trebuie spus faptul că Dinamo este cea mai slabă formație în clasamentul meciurilor disputate pe teren propriu, având doar 2 victorii, 3 remize și 7 înfrângeri.
  • Dinamo este ușor favorită în jocul cu Oțelul Galați, dar asta doar pentru că joacă acasă. Poate câștiga acest meci? 2.60 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Politic

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați a impresionat în prima parte a sezonului, însă în prezent este în criză de rezultate. Moldovenii vin după o victorie de moral, 1-0 cu U Craiova 1948, acesta fiind primul succes din ultimele 5 etape.
  • În acest moment, trupa condusă de Dorinel Munteanu se află pe locul 11 în Superliga, cu 31 de puncte, fiind la doar 4 lungimi distanță de play-off, deci încă are șanse la top 6.
  • Trebuie spus faptul că Oțelul Galați a câștigat doar 6 meciuri în actuala stagiune! Moldovenii au câștigat cu scorul de 1-0 partida tur cu Dinamo București! Se impun din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Stoian – Jelev, Cisse, Lovric, Gomes da Silva – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Pop, Bodișteanu


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri