Romania

Dinamo vs Csikszereda Miercurea Ciuc – Ponturi Superliga – 20-05-2024

Luni, de la ora 20:00, Dinamo București și Csikszereda Miecurea Ciuc vor fi adversare în prima manșă a barajului de menținere/promovare în Superliga. Orange Sport, Digi Sport 1 și Prima Sport 1 transmit evenimentul.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Dinamo vs Csikszereda Miercurea Ciuc

Este o diferență sensibilă între primele două ligi, iar faptul că Dinamo joacă acasă este un plus pentru ea. De opt meciuri fără eșec pe terenul propriu, formația în alb și roșu nu are voie să se împiedice cu Csikszreda și nu cred că o va face. Din contră, aștept să tranșeze deja calificarea încă din primul duel și atunci vă recomand 1 pauză-1 final, cotă 1.95 la Superbet.

Superbet
Superbet

Dinamo vs Csikszereda Miercurea Ciuc

1 pauză - 1 final

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Dinamo – Csikszereda Miercurea Ciuc

Dinamo București

  • Dinamo București a evitat retrogradarea directă în Liga 2 România și a mai primit o șansă la rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc. Totul datorită victoriei cu scorul de 2-0 în compania echipei UTA Arad.
  • Faptul că joacă pe terenul propriu este clar un avantaj important, fiind postură în care a reușit să stea departe de eșec în ultimele șapte meciuri. Cinci au fost victorii, alte două s-au încheiat la egalitate și a înscris de fiecare dată.
  • Va fi pentru a treia oară consecutiv când Dinamo joacă la barajul pentru menținere/promovare. A retrogradat, a promovat și acum este favorita caselor de pariuri la menținerea în Superliga României.

Echipă probabilă: Golubovic – Moura Homawoo, Grigore, Amzăr – Bani, Pavicic, Gnahore, Milanov – Abdallah, Politic

Csikszereda Miercurea Ciuc

  • Miercurea Ciuc a încheiat sezonul cu patru înfrângeri în Liga 2. În ultima etapă a cedat cu scorul de 0-1, acasă, în compania echipei Gloria Buzău.
  • De altfel, pe întreaga perioadă a play-off-ului din eșalonul secund a reușit două victorii, două rezultate de egalitate și restul de șase partide au fost înfrângeri.
  • Cele două echipe nu sunt la prima confruntare, ci s-au mai duelat de două ori. Csikszereda a mai bătut Dinamo în 2018, în Cupa României, iar în 2022-23 au încheiat 0-0 în sezonul regular.

Echipă probabilă: Gyenge – Gal-Andrezly, Nagy, Kelemen, Bloj – Jebari, Vereș, Balogh, Bakos, Jelena, Csuros


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri