Romania

CSM Resita vs Gloria Buzau - Ponturi Liga 2 – 09-03-2024

De la ora 11:00, ora României CSM Reșita și Gloria Buzău vor fi rivale în etapa cu numărul 18 din Liga 2 România. Meciul contează în lupta pentru play-off.


Ponturi pariuri și pronostic analizat CSM Reșița vs Gloria Buzău

Dacă în cazul Buzăului lucrurile par să fie deja rezolvate în ceea ce privește play-off-ul, Reșița poate spera și ea să lupte până în ultima clipă. Cert este că miza importantă și-ar putea pune amprenta și în condițiile acestea am ales să pariez interval 1-2 goluri, cotă 2.05 la Superbet.

Superbet
Superbet

CSM Reșița vs Gloria Buzău

Interval 1-2 goluri

Ponturi CSM Reșița - Gloria Buzău

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

CSM Reșița

  • Neînvinsă de șase etape în campionat, CSM Reșița a reușit să arate altceva, dar parcă este prea târziu pentru a spera la lupta pentru promovare. Dacă reușea în runda anterioară să se impună, acum vorbeam diferit.
  • A pierdut două puncte importante în remiza albă de la finalul săptămânii trecute. CSM Slatina a jucat în 9 oameni din minutul 67, dar reșițenii n-au putut să înscrie.
  • Chiar și așa, se află pe locul 10, cu 24 de puncte, la 8 lungimi distanță de play-off, ceea e înseamnă că sunt obligați să bată și să spere ca echipele contracandidate să nu se impună.

Gloria Buzău

  • În ceea ce o privește pe Gloria Buzău, echipa stă mai bine în clasament și pare să fie sigură de locul de play-off. Este pe locul 4, cu 31 de puncte și are trei lungimi avans față de locul 7, primul sub linia celor care merg în fazele superioare.
  • Echipa a oferit randament maxim în 2024, reușind să pună 6 puncte în dreptul ei din tot atâtea dueluri. Întâi a făcut instrucție cu codașa Progresul Spartac pe care a învins-o cu 5-1, iar apoi a învins și Corvinul.
  • Meciul Gloria Buzău – Corvinul Hunedoara a fost foarte bine abordat de buzoieni. Aceștia au dat lovitura încă din prima repriză, când Rădulescu a deschis scorul în minutul 8, iar Dumitru a transformat un penalty în minutul 12. La final scorul a fost 2-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri