Romania

CSC Selimbar vs Csikszereda Miercurea Ciuc - Ponturi Liga 2 - 24-04-2024

Miercuri, de la ora 17:00, CSC 1599 Șelimbăr și Csikszereda Miercurea Ciuc vor fi adversare în cadrul rundei cu numărul 6 din Liga 2 România.


Ponturi pariuri și pronostic analizat CSC 1599 Șelimbăr vs Csikszereda Miercurea Ciuc

Dornică să se revanșeze după ce în tur a pierdut cu 0-2 meciul de la Miercurea Ciuc, Șelimbăr ar putea aborda meciul mult mai diferit și drept urmare sub 2,5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

CSC 1599 Șelimbăr vs Csikszereda Miercurea Ciuc

Sub 2,5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi CSC 1599 Șelimbăr - Csikszereda Miercurea Ciuc

CSC 1599 Șelimbăr

  • Fără victorie în acest play-off, CSC 1599 Șelimbăr a încheiat turul cu un eșec pe terenul popriu. A pierdut cu 1-2 meciul pe care l-a avut în compania liderului Unirea Slobozia.
  • Pe locul 3 în clasamentul Liga 2 România, fostul lider are acum 5 puncte mai puține față de locul 1, însă situația clubului este neclară, deoarece nu are drept de promovare, însă ar putea avea dacă rezolvă situația din acte.
  • Cu alte cuvinte, dacă termină pe loc de baraj ar putea să nu aibă voie să joace dacă oficialii nu reușesc să remedieze situația până la finalul sezonului. Pe de altă parte, pare să-i fie tot mai greu să țină pasul, are doar un gol înscris în 5 meciuri.

Csikszereda Miercurea Ciuc

  • Aflată pe penultimul loc în clasamentul Liga 2 România, Csikszereda Miercurea Ciuc are 39 de puncte și cu un eventual succes poate urca un loc. Pe de altă parte, bătălia este pentru locul 4, deoarece Corvinul și Șelimbăr n-au drept de promovare, ele fiind locurile 2 și 3.
  • A pierdut puțin teren după ce Gloria Buzău a învins-o în runda anterioară. Cele două s-au duelat la Buzău, unde echipa vizitatoare a câștigat cu scorul de 1-0 și astfel, Ciuc ajunge la patru runde consecutive în care a primit gol.
  • Faptul că joacă în deplasare ar trebui s-o pună pe gânduri. Are două asemenea meciuri în play-off și tot atâtea înfrângeri fără să înscrie. 0-2 cu Unirea Slobozia și 0-1 cu Buzău.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri