Romania

CSC 1599 Selimbar vs Unirea Slobozia - Ponturi Liga 2 - 21-04-2024

De la ora 11:00, ora României, CSC 1599 Șelimbăr și Unirea Slobozia vor fi rivale în runda cu numărul 5 a play-off-ului Liga 2 România. Meciul este transmis de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.


Ponturi pariuri și pronostic analizat CSC 1599 Selimbar vs Unirea Slobozia

Situația gazdelor lasă mult de dorit și este genul de echipă care pune mult accentul pe apărare, fie și dacă își sacrifică ofensiva. Mai mult, vine după trei remize albe și în contextul acesta, plus miza importantă a jocului, am să pariez sub 2.5 goluri, cotă 1.53 la Superbet.

Superbet
Superbet

SC 1599 Selimbar vs Unirea Slobozia

Sub 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi CSC 1599 Selimbar - Unirea Slobozia

CSC 1599 Selimbar

  • Intrarea în play-off parcă nu-i priește lui Șelimbăr. Fostul lider al Ligii 2 nu se regăsește și este încă în căutarea primului succes din acest punct al competiției.
  • În runda anterioară a încheiat 0-0 și nu este întâmplător, fiind al treilea rezultat la rând în care nu se înscrie vreun gol. Nu a marcat nici în eșecul cu Corvinul Hunedoara.
  • Încă nu are drept de promovare, ea aflându-se pe locul 3, cu 45 de puncte. Ar putea să treacă pe prima poziție dacă va câștiga derby-ul cu actualul lider.

Unirea Slobozia

  • Unirea Slobozia a reușit două victorii, o remiză și a pierdut un singur meci în cele patru jocuri care s-au disputat deja din actualul play-off. Puțin îngrijorător faptul că în precedentele două runde nu a reușit să câștige.
  • A fost 1-1 în meciul cu Gloria Buzău pe care l-a susținut în etapa trecută. Chiar și așa a reușit să rămână pe prima poziție a clasamentului.
  • Unirea Slobozia are acum ocazia să se distanțeze la cinci puncte față de ocupanta locului al doilea și să facă un pas aproape decisiv către promovarea în primul eșalon.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri