Romania

Corvinul Hunedoara vs FC Arges - Ponturi Liga 2 – 09-03-2024

Sâmbătă, de la ora 12:00 începe ultimul duel al zilei din Liga 2 România, acolo unde Corvinul Hunedoara primește vizita echipei FC Argeș. Se joacă în runda 18, penultima a sezonului regular.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Corvinul Hunedoara vs FC Argeș

Sunt ambele două echipe capabile, însă miza este mai mare pentru gazde. Corvinul vrea cât mai multe puncte pentru un play-off liniștit. În aceste condiții, raportat și la cum a jucat Argeș în 2024, pariez cu încredere pe victorie Corvinul Hunedoara, cotă 2.10 la Superbet.

Superbet
Superbet

Corvinul Hunedoara vs FC Argeș

victorie Corvinul Hunedoara

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Corvinul Hunedoara - FC Argeș

Corvinul Hunedoara

  • Deja sigură de faptul că va participa în fazele superioare ale Ligii 2, formația hunedoreană are același număr de puncte ca Unirea Slobozia și 4 mai puține decât liderul CSC 1599 Șelimbăr.
  • Corvinul a început anul cu o victorie în compania celor de la CSM Slatina. 3-0 a fost scorul și din nou a demonstrat că cine o vizitează pleacă cu capul plecat.
  • Cu toate acestea, Corvinul vine după un eșec. Meciul de la Buzău, cu Gloria s-a încheiat 1-2. Coman a transformat un penalty în minutul 53, dar echipa lui era deja condusă cu două goluri și nu a mai avut puterea măcar să egaleze.

FC Argeș

  • Un nou sezon compromis pentru FC Argeș, formație care avea așteptări mari și a schimbat antrenori, dar tot nu s-a rezolvat absolut nimic.
  • Din contră, în perioada de mercato a renunțat la câțiva jucători, dar nu a adus nimic interesant în locul lor, preferând să regândească strategie în vară.
  • FC Argeș a reușit în runda anterioară să bată ultima clasată cu 1-0. Buhacianu a înscris singurul gol al acelui duel și echipa a venit pe locul 14, cu 21 de puncte. Este la egalitate cu Slatina și are șapte lungimi mai puține decât ultimul loc de play-off.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri