Romania

Concordia Chiajna vs CSC Dumbravita– Ponturi Liga 2 – 07-03-2024

De la ora 17:00, Concordia Chiajna va juca împotriva echipei CSC Dumbrăvița, într-un eveniment al rundei cu numărul 18 din Liga 2. Digi Sport 1 și Prima Sport 1 transmit meciul.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Concordia Chiajna vs CSC Dumbravita

Rezultatele slabe ale celor două echipe din meciurile oficiale disputate în 2024 spun că se anunță un meci șters, unde defensivele vor încerca să nu mai greșească așa cum au făcut-o în precedentele două partide. Atunci nu îmi rămâne decât să pariez pe interval 1-3 goluri, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Concordia Chiajna vs CSC Dumbravita

Interval 1-3 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Concordia Chiajna - CSC Dumbravita

Concordia Chiajna

  • Anul 2024 a început cu două înfrângeri pentru trupa ilfoveană. Concordia a fost învinsă cu 2-1 de Ceahlăul Piatra Neamț, iar cu numai câteva zile în urmă a pierdut și cu Metaloglobus București.
  • Meciul de la București a fost decis încă din prima repriză. Echipa Pantelimonului a înscris în minutele 30 și 45, iar Concordiei i-a fost prea dificil pentru a încerca o revenire pe tabelă.
  • Sunt puncte prețioase pe care Chiajna le-a pierdut în campionat. Astfel, a ratat ocazia de a prinde play-off-ul. Se află pe 12, cu 22 de puncte, la 6 lungimi de play-off și asta în condițiile în care mai sunt două etape din sezonul regular.

CSC Dumbrăvița

  • O echipă care nu-și dorește decât să se mențină în Liga 2 România, CSC Dumbrăvița a avut parte de un 2024 negru după ce a pierdut cele două jocuri oficiale.
  • Ambele jocuri programate în 2024 s-au încheiat fără gol înscris. 0-2 a arătat tabela atât atunci când a primit vizita Unirii Slobozia, cât și cu Ceahlăul, la Piatra Neamț.
  • Este locul 16, cu tot atâtea goluri înscrise și 19 puncte acumulate. Ar putea să urce cel mult trei locuri dacă va câștiga și echipe precum Slatina, Argeș și Metaloglobus se încurcă. În schimb, dacă pierde va rămâne pe același loc.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri