Romania

CFR Cluj vs Farul ponturi Superliga 18.05.2024

Meciul dintre CFR Cluj și Farul se joacă sâmbătă, 18 mai, în ultima etapă din play-off. Partida va avea loc pe “Stadionul Dr. Constantin Rădulescu”, cu începere de la ora 21:00. Se impun clujenii?


Ponturi pariuri și pronostic analizat CFR Cluj vs Farul

Este un meci cu miză doar pentru CFR Cluj și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că joacă acasă. De partea cealaltă, Farul joacă fără presiunea rezultatulu și nu cred că poate câștiga acest meci, asta și pentru că forma de moment nu este grozavă. Recomand pronosticul 1 solist, la o cotă de 1.60 la Unibet!

Ponturi CFR Cluj vs Farul

Unibet
Unibet

CFR Cluj vs Farul

1 solist

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

CFR Cluj

  • CFR Cluj este clar pe o pantă ascendentă și vine după 4 victorii consecutive: 0-1 cu Universitatea Craiova, 2-1 cu Sepsi, 3-2 cu Rapid și 0-1 cu FCSB.
  • Echipa pregătită acum de Dan Petrescu se află pe locul secund în Superliga, cu 43 de puncte, având doar două lungimi peste locul 3, ocupat de Universitatea Craiova. Cu un succes, va încheia sezonul pe locul 2.
  • Formația din Gruia a câștigat doar de 3 ori în ultimele 10 dueluri directe cu Farul Constanța. Crezi că poate obține un nou succes? Conform celor mai bune agenții de pariuri online, feroviarii sunt favoriți - 1.60 este cota!

Echipa probabilă CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele

Farul Constanța

  • Farul Constanța a fost foarte aproape de un loc de cupe europene, însă pe final de sezon a dezamăgit. Campioana României este fără victorie de 3 jocuri, timp în care a pierdut cu FCSB și Sepsi, iar cu Universitatea Craiova a încheiat la egalitate.
  • Trupa de la malul mării este în prezent pe locul 4 în Superliga, cu 36 de puncte, loc pe care cel mai probabil vor încheia actuala stagiune.
  • Trebuie să știi că “Marinarii” au câștigat 3 din ultimele 5 dueluri directe - în tur, Farul câștiga cu scorul de 5-1. Se impune din nou echipa pregătită de Hagi? 6.90 este cota!

Echipa probabilă Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Popescu, Gustavo Marins, Ganea – Nedelcu, Queiros, Grameni – Grigoryan, Munteanu, Andronache


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri