Romania

ACS Viitorul Tg Jiu vs CSM Slatina– Ponturi Liga 2 – 09-03-2024

De la ora 11:00, ACS Viitorul primește vizita CSM Slatina într-un meci din runda cu numărul 18 a sezonului regular de Liga 2 România. Este penultima etapă.


Ponturi pariuri și pronostic analizat ACS Viitorul Tg. Jiu vs CSM SLatina

Evoluțiile deloc convingătoare a celor două echipe m-au făcut să îmi îndrept atenția spre un duel cu puține goluri. Nu au înscris în ultimele două meciuri și în contextul acesta sper ca sub 2.5 goluri să fie o alegere bună. Cota este 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

ACS Viitorul Tg. Jiu – CSM Slatina

sub 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi ACS Viitorul Tg. Jiu – CSM Slatina

ACS Viitorul Tg. Jiu

  • Învinsă marți seară de Steaua București cu scorul de 5-0, ACS Viitorul Tg. Jiu caută acum primul duel oficial din 2024 în care înscrie și obține măcar un punct.
  • Anterior meciului cu Steaua, formația gorjeană a pierdut la scor de neprezentare și în compania celor de la CSC 1599 Șelimbăr. Liderul a câștigat cu 3-0.
  • Aflată pe locul 11, cu 23 de puncte, ACS Viitorul va avea și acum un meci greu. Ea este una dintre echipele care înscrie cel mai greu. Doar 15 goluri a izbutit în cele 17 meciuri.

CSM Slatina

  • Și ea una dintre cele mai slabe marcatoare din acest sezon, CSM Slatina se află pe locul 15. Are doar 21 de puncte, este la egalitate cu FC Argeș, dar un golaveraj mai slab, -3.
  • A reluat sezonul cu un duel în compania celor de la Corvinul Hunedoara. Postura de echipă vizitatoare nu a fost pe placul ei și drept urmare a pierdut cu 0-3.
  • În etapa trecută a evoluat acasă, iar efortul suplimentar pe care l-a dispus i-a adus un punct în urma jocului cu CSM Reșița. 0-0 a arătat tabela unui duel în care a avut doi eliminați. Mitran și Mondragon au primit roșu.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri