Italia

Verona vs Juventus ponturi Serie A 17.02.2024

Sâmbătă, de la ora 19:00, în cadrul etapei cu numărul 25 din Serie A, Juventus se va deplasa pe “Stadio Marc’Antonio Bentegodi”, acolo unde va da piept cu cei de la Verona. Se impune Juventus?


Ponturi pariuri și pronostic Verona vs Juventus

Juventus nu își mai permite niciun pas greșit în lupta pentru titlu. Are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a rămâne aproape de Inter și mă aștept să se impună, asta și pentru că Verona este un adversar modest, în formă slabă. De altfel, Juventus a câștigat ultimele 4 dueluri directe cu Verona. Recomand pronosticul 2 solist, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi Verona vs Juventus

Superbet
Superbet

Verona vs Juventus

2 solist

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Hellas Verona

  • Hellas Verona este în criză de rezultate, având doar două victorii din septembrie 2023 și până în prezent. Cel mai recent joc a fost în deplasare la Monza, încheiat cu scorul de 0-0.
  • În acest moment, formația pregătită de Marco Baroni este doar pe locul 18 în Serie A, loc retrogradabil, cu doar 19 puncte acumulate în 24 de etape - este la doar o lungime de salvarea de la retrogradare.
  • “Gialloblu” a câștigat doar de două ori în ultimii 20 de ani contra celor de la Juventus. Poate produce surpriza în această seară? 5.75 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Montipo – Tchatchoua, Magnani, Dawidowicz, Cabal – Folorunsho, Duda – Noslin, Suslov, Lazovic – Swiderski

Juventus

  • Juventus pare să fi pierdut lupta cu Inter pentru titlu. Echipa antrenată de Max Allegri este pe locul secund în Serie A, cu 53 de puncte acumulate în 24 de etape, fiind la 7 lungimi distanță de liderul Inter.
  • “Bianconeri” sunt fără victorie de 3 etape, timp în care au pierdut cu Inter și Juventus cu același scor (0-1), iar cu Empoli a încheiat la egalitate (1-1).
  • Așa cum era de așteptat, Juventus domină duelurile directe cu Hellas Verona, reușind să câștige ultimele 4 partide directe. Poate “Bătrâna Doamnă” obține un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Szczesny – Gatti, Rugani, Danilo – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Chiesa, Milik


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri