Italia

Verona vs Inter ponturi Serie A 26.05.2024

Duminică, de la ora 21:45, în cadrul etapei cu numărul 38 din Serie A, Inter se va deplasa pe ”Stadio Marc’Antonio Bentegodi”, acolo unde va da piept cu cei de la Verona. Meci spectacol?!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Verona vs Inter

Se anunță un duel spectaculos, cu multe reușite, asta pentru Inter este campioana Italiei, iar Verona nu are obiectiv. Cu siguranță, cele două echipe vor juca destul de relaxat, iar recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.60 la NetBet.

Ponturi Verona vs Inter

Netbet
Netbet

Verona vs Inter

peste 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Verona

  • Hellas Verona vine după o victorie, 1-2 în deplasare cu ultima clasată, Salernitana. Astfel, a ajuns la 3 victorii în ultimele 5 etape și a 9-a din actuala stagiune.
  • În acest moment, formația pregătită de Marco Baroni este doar pe locul 13 în Serie A, cu doar 37 de puncte acumulate în 37 de etape, salvându-se cu mari emoții de la retrogradare - are doar 4 puncte peste zona roșie cu o etapă înainte de finalul sezonului.
  • Hellas Verona nu a mai câștigat contra celor de la Inter tocmai din 1992. Poate produce surpriza în această partidă? 5.80 este cota la victorie!

Echipa probabilă Verona: Montipo – Centonze, Magnani, Coppola Cabal – Duda, Serdar – Noslin, Folorunsho, Lazovic – Swiderski

Inter

  • Inter este campioană Italiei pentru a 20-a oară în istorie. Martinez & Co. au câștigat fără emoții titlul, cu 5 etape înainte de finalul sezonului, chiar într-un meci cu marea rivală, AC Milan.
  • Trupa condusă de Simone Inzaghi este liderul la zi în Serie A, cu 93 de puncte acumulate în 37 de etape. Ultimul meci disputat a fost cu Lazio pe teren propriu, încheiat la egalitate, scor 1-1. Astfel, rămâne doar cu două victorii în tot sezonul.
  • Așa cum era de așteptat, “Nerazzurri” domină clar duelurile directe cu Hellas Verona, reușind să câștige ultimele 10 întâlniri - în turul campionatului s-a impus cu scorul de 2-1. Poate obține Inter al 11-lea succes consecutiv? 1.55 este cota!

Echipa probabilă Inter: Sommer – Pavard, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Lautaro


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri