Italia

Udinese vs AS Roma ponturi Serie A 14.04.2024

Duminică, de la ora 19:00, în cadrul etapei cu numărul 32 din Serie A, AS Roma se va deplasa pe “Bluenergy Stadium - Stadio Friuli”, acolo unde va da piept cu cei de la Udinese. Meci echilibrat?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Udinese vs AS Roma

AS Roma este mai mult cu gândul la returul cu AC Milan din sferturile Europa League, în timp ce Udinese se luptă pentru evitarea retrogradării și are mare nevoie de puncte. Mă aștept la un meci echilibrat și cred că cea mai bună opțiune este un pariu pe goluri la Unibet. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.75!

Ponturi Udinese vs AS Roma

Unibet
Unibet

Udinese vs AS Roma

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Udinese

  • Udinese a dezamăgit în acest sezon, iar în primele 31 etape a câștigat doar 4 meciuri. Înainte de a da piept cu AS Roma, Udinese a pierdut pe teren propriu cu Inter, scor 1-2.
  • În prezent, “Friulani” se află pe locul 15 în Serie A, cu 28 de puncte, având cu doar două lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Doar de 3 ori în ultimii 10 ani a câștigat Udinese contra celor de la AS Roma! Poate produce din nou surpriza? 3.45 este cota la victorie!

Echipa probabilă Udinese: Okoye - Kristensen, Bijol, Perez - Ebosele, Zarraga, Walace, Samardzic, Kamara - Pereyra - Lucca

AS Roma

  • Elevii lui Daniele De Rossi sunt cu moralul ridicat înainte de a da piept cu Udinese. AS Roma a câștigat cu 1-0 manșa tur din sferturile Europa League contra celor de la AC Milan. Astfel, șansele de a se califica în careul de ași au crescut considerabil, mai ales că returul se va juca pe Stadio Olimpico.
  • AS Roma ocupă în prezent locul 5 în Serie A, cu 55 de puncte acumulate în 31 de etape - este doar la 3 lungimi distanță de locurile de Champions League. Ultimul joc disputat în campionat de Lukaku & a fost în derby-ul cu Lazio, câștigat cu scorul de 1-0.
  • “Giallorossi” sunt fără înfrângere de 7 etape! Urmează un nou succes? 2.20 este cota!
  • Trebuie spus faptul că AS Roma a câștigat 7 din precedentele 10 dueluri directe cu Udinese!

Echipa probabilă AS Roma: Svilar - Karsdorp, Mancini, Ndicka, Angelino - Cristante, Paredes, Bove - Baldanzi, Lukaku, Zalewski


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri