Italia

Torino vs Lazio ponturi Serie A 22.02.2024

Joi, de la ora 21:45 se va juca partida dintre Torino și Lazio, joc restant din etapa cu numărul 21 din Serie A, urmând să se dispute pe “Stadio Olimpico di Torin”. Cine se impune?

Lazio vs Inter Milan

Ponturi pariuri și pronostic analizat Torino vs Lazio

Sunt două echipe inconstante, motiv pentru care voi evita un pariu pe solist și voi alege unul pe goluri la Winmasters. De altfel, utimele 6 dueluri directe s-au încheiat cu maxim două goluri marcate. Mă aștept la un joc echilbrat, de luptă, iar recomandarea mea este pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.50.

Ponturi Torino vs Lazio

Winmasters
Winmasters

Torino vs Lazio

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Torino

  • Torino are un început de sezon bun, iar după 24 de etape se află pe locul 10, cu 36 de puncte, fiind la 5 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • Echipa condusă de Juric are un singur eșec în ultimele 10 etape. În această perioadă a câștigat cu echipe precum Napoli (3-0) sau Atalanta (3-0). Cel mai recent joc a fost cu Lecce, câștigat cu scorul de 2-0.
  • “Taurii” au câștigat doar 2 din ultimele 10 dueluri directe cu Lazio. Obține Torino un nou succes? 2.45 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Milinkovic-Savic - Djidji, Lovato, Masina - Bellanova, Ricci, Ilic, Lazaro - Vlasic - Sanabria, Zapata

Lazio

  • Lazio vine după o înfrângere, 1-2 pe teren propriu cu Bologna. Înainte de asta, italienii câștigau cu Bayern Munchen manșă tur din optimile Champions League, scor 1-0.
  • În prezent, “Vulturii” se află doar pe locul 8 în Serie A, cu 37 de puncte strânse în 24 de etape, fiind la nu mai puțin de 8 lungimi distanță de un loc de Champions League.
  • “Biancocelesti” domină la general duelurile directe cu Torino - în tur, Lazio a câștigat cu scorul de 2-0. Se impun din nou Immobile & Co. ? 3.45 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Provedel - Lazzari, Romagnoli, Gila, Marusic - Guendouzi, Vecino, Alberto - Isaksen, Immobile, Anderson


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri