Italia

Sassuolo vs Napoli ponturi Serie A 28.02.2024

Miercuri, de la ora 19:00, în cadrul etapei cu numărul 21 din Serie A, Napoli se va deplasa pe “Mapei Stadium – Città del Tricolore”, acolo unde va da piept cu cei de la Sassuolo. Meci de goluri?!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sassuolo vs Napoli

Se întâlnesc două echipe cu mare nevoie de puncte și mă aștept la un joc deschis, cu multe reușite, în care Sasuolo și Napoli să joace ofensiv, la victorie. De altfel, duelurile dintre cele două formații au fost mai mereu spectaculoase. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi Sassuolo vs Napoli

Unibet
Unibet

Sassuolo vs Napoli

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Sassuolo

  • Sassuolo este în criză de rezultate. Trupa pregătită de Alessio Dionisi a pierdut 7 din ultimele 10 partide. Ultimul meci disputat a fost cu Empoli pe teren propriu, pierdut cu scorul de 3-2.
  • În acest moment, formația gazdă se află pe locul 17 în Serie A, cu 20 de puncte, având același număr de puncte ca Verona și Cagliari, echipe aflate pe loc retrogradabil.
  • Doar de două ori în istorie a câștigat Sassuolo contra celor de la Napoli - ultimul succes avea loc în 2020. Se impune din nou? 4.65 este cota la victorie!

Echipa probabilă Sassuolo: Consigli – Pedersen, Tressoldi, Ferrari, Doig – Matheus Henrique, Boloca – Volpato, Thorstvedt, Lauriente – Pinamonti

Napoli

  • Campioana Italiei face un sezon cu mult sub așteptări, cel puțin în Serie A. Totuși, napoletanii sunt în optimile Champions League - se luptă cu Barcelona pentru un loc în sferturi (1-1 în tur).
  • Formația pregătită acum de Francesco Calzona se află doar pe locul 9 în Serie A, cu 37 de puncte, fiind la 11 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League. Ultimul joc disputat în campionat a fost cu cei de la Cagliari, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Napoli s-a impus în ultimele 4 dueluri directe cu Sassuolo - în tur a câștigat cu 2-0. Câștigă din nou Azzuri?

Echipa probabilă Napoli: Meret – Di Lorenzo, Nathan, Rrahmani, Olivera – Anguissa, Lobotka, Traore – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri