Italia

Palermo vs Parma ponturi Serie B 19.04.2024

Vineri, 19 aprilie, de la ora 21:30 va avea loc meciul Palermo vs Parma, contând pentru etapa cu numărul 34 în Serie B, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Palermo vs Parma

Se întâlnesc două dintre cele mai ofensive echipe din Serie B, motiv pentru care mă aștept la un duel spectaculos, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri - în tur, scorul a fost 3-3. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.60 la Winmasters!

Ponturi Palermo vs Parma

Winmasters
Winmasters

Palermo vs Parma

ambele marcheaza

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Palermo

  • Palermo se luptă pentru promovarea în Serie A. În acest moment, “vulturii” sunt doar pe locul 6, loc de play-off, cu 51 de puncte acumulate în 31 de etape.
  • Echipa pregătită de Michele Mignani este fără victorie de 4 etape, timp în care a înregistrat două infrane și două remize. Recent, a încheiat la egalitate cu cei de la Cosenza, scor 1-1.
  • Doar de două ori în ultimii 10 dueluri directe a câștigat Parma contra celor de la Parma. Crezi că poate produce surpriza? 2.75 este cota!

Echipa probabilă Palermo: Pigliacelli – Diakite, Nedelcearu, Ceccaroni, Lund – Gomes, Buttaro – Mancuso, Henderson, Di Francesco – Brunori

Parma

  • Parma este principala favorită la promovare. În prezent, aceștia ocupă primul loc în Serie B, cu 69 de puncte strânse în 33 de etape, având 5 lungimi peste locul 2 și 8 peste poziția a 3-a.
  • Echipa românilor Man și Mihăilă vin după o victorie, 2-0 cu Spezia, acesta fiind al 4-lea succes din ultimele 6 runde.
  • Trupa condusă de Fabio Pecchia a câștigat doar de 3 ori în istorie pe terenul celor de la Parma - ultima victorie avea loc în 2013! O poate face din nou?

Echipa probabilă Parma: Chichizola – Osorio, Circati, Del Prato, Zagaritis – Camara, Cyprien – Man, Hernani, Mihăilă – Bonny


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri