Italia

Napoli vs Lecce ponturi Serie A 26.05.2024

Duminică, 26 mai, de la ora 19:00, pe ”Stadio Diego Armando Maradona” va avea loc meciul Napoli vs Lecce, contând pentru ultima etapă în Serie A, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Napoli vs Lecce

Este un meci fără miză. Napoli și Lecce nu au niciun obiectiv pe final de sezon și mă aștept la un duel spectaculos, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri - 6 din ultimele 8 întâlniri s-au încheiat cu minim 3 goluri marcate. Recomand pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.50 la Unibet!

Ponturi Napoli vs Lecce

Unibet
Unibet

Napoli vs Lecce

peste 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Napoli

  • Campioana din sezonul precedent a jucat modest în actuala stagiune, cu mult sub așteptări. Formația pregătită acum de Francesco Calzona se află doar pe locul 10 în Serie A, cu 52 de puncte, fără șanse la un loc de cupe europene.
  • Napoletanii vin după o remiză, 2-2 cu Fiorentina. Astfel, Napoli rămâne cu o singură victorie în ultimele 11 jocuri disputate în toate competițiile.
  • Domină la general duelurile directe cu Lecce, reușind să câștige 5 din ultimele 7 întalniri - în tur s-a impus cu 4-0. Câștigă ”Azzuri” din nou? 1.40 este cota pentru un succes!

Echipa probabila Napoli: Meret - Di Lorenzo, Ostigad, Jesus, Olivera - Anguissa, Lobotka, Cajuste - Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Lecce

  • Lecce este intr-o forma slabă și vine după doua înfrangeri consecutive, 0-2 atat cu Udinese, cât și cu Atalanta. Astfel, rămane doar cu 4 victorii în ultimele 15 jocuri.
  • În acest moment, “Lupii” se află pe locul 14 în Serie A, cu 37 de puncte strânse în 37 de etape, salvându-se matematic de la retrogradare - cu o rundă înainte de finalul sezonului, Lecce are 4 puncte peste ”zona roșie”.
  • Echipa antrenată de Roberto D’Aversa a câștigat doar de două ori in ultimii 20 de ani contra celor de la Napoli. Poate produce surpriza? 7.50 este cota la victorie în acest meci!

Echipa probabila Lecce: Falcone - Venuti, Baschirotto, Pongracic, Gallo - Oudin, Blin, Ramadani, Dorgu - Krstovic, Piccoli


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri