Italia

Napoli vs Frosinone ponturi Serie A 14.04.2024

Duminică, 14 aprilie, de la ora 13:30, Napoli primește vizita celor de la Frosinone pe “Stadio Diego Armando Maradona”, meci din etapa cu numărul 32 în Serie A. Napoletanii promit spectacol!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Napoli vs Frosinone

Napoli are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a rămâne în cursa pentru un loc de cupe europene. Mă aștept să se impună, asta pentru că joacă acasă. De altfel, Napoli a câștigat 7 din ultimele partide directe cu Frosinone. Recomad pronosticul 1 pauză/1 final, la o cotă de 1.90 la NetBet!

Ponturi Napoli vs Frosinone

Netbet
Netbet

Napoli vs Frosinone

1 pauză/1 final

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Napoli

  • Campioana Italiei a jucat modest în acest sezon. Formația pregătită acum de Francesco Calzona se află doar pe locul 8 în Serie A, cu 48 de puncte, fiind la 10 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League.
  • Napoletanii vin după o victorie de moral, 2-4 în deplasare cu Monza, acesta fiind doar al 3-lea succes din ultimele 11 partide disputate în toate competițiile.
  • Domină categoric duelurile directe cu Frosinone, reușind să câștige 8 din cele 11 întâlniri. Câștigă din nou Azzuri? 1.35 este cota!

Echipa probabilă Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui - Anguissa, Lobotka, Zielinski - Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Frosinone

  • Frosinone se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon. După 31 de etape, gazdele ocupă locul 18 în Serie A, loc retrogradabil, cu 26 de puncte - sunt la o lungime distanță de salvare.
  • Echipa pregătită de Eusebio Di Francesco este într-o formă slabă înainte de jocul cu Napoli. Frosinone este fără victorie în ultimele 10 partide! Cel mai recent meci a fost cu Bologna, încheiat la egalitate, scor 0-0.
  • În decembrie anul trecut, Frosinone câștiga cu 4-0 în deplasare cu Napoli. De altfel, aceasta este și singura victorie în duelurile cu aceștia. Poate produce surpriza din nou? 8.50 este cota la victorie!

Echipa probabilă Frosinone: Turati - Okoli, Romagnoli, Lirola - Zortea, Mazzitelli, Barrenechea, Valeri - Soule, Reinier - Cheddira


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri