Italia

Monza vs AC Milan ponturi Serie A 18.02.2024

Duminică, în data de 18 februarie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Monza și AC Milan, ce contează pentru runda cu numărul 25 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Brianteo”. Se impune AC Milan?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Monza vs AC Milan

AC Milan nu își mai permite niciun pas greșit în lupta pentru titlu și are mare nevoie de cele 3 puncte. Mă aștept să se impună, asta pentru că Monza este un adversar modest, în fața căruia nu a pierdut niciodată. Recomand pronosticul 2 solist, la o cotă de 1.80 la Unibet!

Ponturi Monza vs AC Milan

Unibet
Unibet

Monza vs AC Milan

2 solist

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Monza

  • Monza face un sezon foarte bun până în acest moment. În prezent, aceștia sunt pe locul 11 în Serie A, cu 30 de puncte strânse în 24 de etape, fiind fără grijile retrogradării, cel puțin în acest moment - are 10 lungimi peste “zona roșie”.
  • Echipa gazdă vine după două rezultate de egalitate, 0-0 atât cu Udinese, cât și cu Hellas Verona. Astfel, Monza rămâne cu o singură victorie în ultimele 5 etape.
  • Monza nu a câștigat niciodată cu AC Milan! Crezi că poate produce surpriza? 4.80 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Di Gregorio – D’Ambrosio, Pablo Marì, Caldirola – Birindelli, Akpa Akpro, Pessina, Zerbin – Colpani, V. Carboni – Mota Carvalho

AC Milan

  • AC Milan este într-o formă de zile mari înainte de jocul cu Monza. “Diavolul Milanez” vine după o victorie clară, 3-0 cu Rennes în manșa tur din optimile Europa League, deci este ca și calificată în sferturi.
  • Rosssoneri au ajuns la 8 victorii în ultimele 10 partide disputate în toate competițiile. Ultimul meci în Serie A a fost cu Napoli, câștigat cu scorul de 1-0. În prezent, AC Milan ocupă locul 3 în campionat, cu 52 de puncte, fiind la 11 lungimi în spatele liderului Inter.
  • Trebuie spus faptul că trupa lui Pioli a câștigat 6 din cele 7 dueluri directe cu Monza - în tur au câștigat cu 3-0. Obțin Giroud & Co. un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Maignan – Florenzi, Kjaer, Gabbia, Theo Hernandez – Bennacer, Reijnders – Pulisic, Loftus-Cheek, Leao – Giroud


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri