Italia

Lecce vs Inter ponturi Serie A 25.02.2024

Duminică, de la ora 19:00, în cadrul etapei cu numărul 26 din Serie A, Inter se va deplasa pe “Stadio Via del Mare”, acolo unde va da piept cu cei de la Lecce. Se impune Inter fără probleme?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Lecce vs Inter

Diferența de valoare și formă de momente între cele două cluburi este uriașă. Mă aștept ca Inter să se impună fără emoții, mai ales că Martinez & Co. sunt cu moralul ridicat după victoria din Champions League. Nu cred că Lecce poate produce surpriza, iar recomandarea mea este pronosticul 2 pauză/2 final, la o cotă de 2.15 la Unibet!

Ponturi Lecce vs Inter

Unibet
Unibet

Lecce vs Inter

2 pauză/2 final

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Lecce

  • Lecce este într-o formă slabă înainte de jocul cu Inter, având 7 înfrângeri în ultimele 10 partide. Ultimul joc disputat a fost cu Torino, pierdut clar, scor 2-0.
  • În acest moment, “Lupii” se află pe locul 14 în Serie A, cu 24 de puncte strânse în 25 de etape, având 4 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Echipa antrenată de Roberto D’Aversa are doar două victorii cu Inter în ultimii 20 de ani! Poate produce surpriza? 7.50 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Falcone – Gendrey, Baschirotto, Touba, Gallo – Kaba, Ramadani, Oudin – Almqvist, Krstovic, Banda

Inter

  • “Nerazzurri” au câștigat deja primul trofeu din acest sezon. Inter s-a impus în Supercupa Italiei, după ce a trecut de Lazio și Napoli. De altfel, Inter este pe val și vine după 9 victorii consecutive. Lautaro Martinez & Co. sunt cu un picior în sferturile Champions League, după victoria cu 1-0 din manșa tur cu Atletico Madrid.
  • Echipa lui Simone Inzaghi este lider în Serie A, cu 63 de puncte strânse în 25 de etape, având 9 lungimi peste locul secund, ocupat de Juventus, dar și un meci mai puțin disputat.
  • Inter a câștigat ultimele 3 dueluri directe cu Lecce - în tur s-a impus cu scorul de 2-0. Urmează un nou succes? 1.50 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Sommer – Pavard, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Frattesi, Carlos Augusto – Lautaro, Arnautovic


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri