Italia

Juventus vs Salernitana ponturi Serie A 12.05.024

Duminică, 12 mai, de la ora 19:00, Juventus primește vizita celor de la Salernitana pe “Allianz Stadium”, meci din etapa cu numărul 36 în Serie A. Se impun gazdele fără probleme?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Juventus vs Salernitana

Juventus încă nu este sigură de locul de Champions League și are mare nevoie de victorie. Mă aștept că Vlahovic & Co. să se impună fără emoții în fața celor de la Salernitana, o formație deja retrogradată. Recomand pronosticul 1 pauză/1 final, la o cotă de 1.55 la Unibet!

Ponturi Juventus vs Salernitana

Unibet
Unibet

Juventus vs Salernitana

1 pauză/1 final

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Juventus

  • Cu o victorie, Juventus își asigură matematic locul de Champions League. În prezent, echipa lui Max Allegri este pe locul 3 în Serie A, cu 66 de puncte acumulate în 34 de etape, având cu 6 lungimi peste locul 6, ocupat de AS Roma.
  • “Bianconeri” nu sunt în cea mai bună formă, având doar două victorii în ultimele 10 partide disputate în toate competițiile. Totuși, Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, după ce a eliminat-o pe Lazio în semifinale. Recent, Vlahovic & Co. au încheiat la egalitate cu AS Roma, scor 1-1.
  • Așa cum era de așteptat, Juventus domină la general duelurile directe cu cei de la Salernitana, reușind să câștige 6 din cele 8 întâlniri - în tur s-a impus cu 2-1. Poate “Bătrâna Doamnă” obține un nou succes?

Echipa probabilă Juventus: Szczesny - Gatti, Bremer, Rugani - Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic - Chiesa, Vlahovic

Salernitana

  • Salernitana a retrogradat în Serie B. “Vișinii” au doar două victorii în primele 34 de etape și nu mai puțin de 24 de înfrângeri. Vin după eșecul înregistrat pe teren propriu cu Atalanta, scor 1-2.
  • Trupa pregătită de Stefano Colantuono este în prezent ultima în Serie A, cu 15 puncte, fiind matematic retrogradată.
  • O singură dată în istorie a câștigat Salernitana contra celor de la Juventus, iar asta se întâmpla acum mai bine de 20 de ani. Crezi că poate produce surpriza din nou? 18.00 este cota pentru un succes!

Echipa probabilă Salernitana: Fiorillo - Pierozzi, Fazio, Pirola - Sambia, Coulibaly, Basic, Zanoli - Vignato, Tchaouna - Ikwuemesi


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri