Italia

Juventus vs Monza ponturi Serie A 25.05.2024

Meciul dintre Juventus și Monza se joacă sâmbătă, 25 mai, în runda cu numărul 38 din Serie A. Partida va avea loc pe ”Allianz Stadium”, din Atena, cu începere de la ora 19:00. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Juventus vs Monza

Juventus are asigurat locul de Champions League, în timp ce Monza s-a salvat matematic de la retrogradare. Astfel, este un joc fără o miză anume și mă aștept ca cele două echipe să joace relaxat și să vedem multe goluri. Recomand pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.65 la Unibet!

Ponturi Juventus vs Monza

Unibet
Unibet

Juventus vs Monza

peste 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Juventus

  • Juventus tocmai a câștigat Cupa Italiei. Echipa lui Max Allegri s-a impus cu 1-0 în finala cu Atalanta, deși pornea cu șansa a doua la victorie.
  • Indiferent de rezultatele înregistrate în ultima etapă, Juventus va încheiat sezonul pe loc de Champions League - în prezent, aceștia se află pe locul 3, cu 68 de puncte acumulate în 37 de etape.
  • “Bianconeri” au o singură victorie în ultimele 6 etape. Recent, Vlahovic & Co. au încheiat la egalitate cu Bologna, scor 3-3.
  • Așa cum era de așteptat, Juventus domină la general duelurile directe cu cei de la Monza, reușind să câștige 3 din cele 5 - în tur s-a impus cu 2-1. Poate “Bătrâna Doamnă” obține un nou succes?

Echipa probabilă Juventus: Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Iling Junior – Vlahovic, Chiesa

Monza

  • Monza s-a salvat fără probleme de la retrogradare. În prezent, aceștia sunt pe locul 12 în Serie A, cu 45 de puncte strânse în 37 de etape - are 12 lungimi peste zona roșie.
  • Echipa oaspete vine după o înfrângere, 0-1 pe teren propriu cu Frosinone. Astfel, rămâne fără victorie de 8 etape, timp în care a înregistrat 5 înfrângeri și 3 remize.
  • La ultima vizită pe Allianz Stadium (februarie 2023), Monza câștiga cu scorul de 2-0 contra celor de la Juventus. Poate produce din nou surpriza? 8.50 este cota!

Echipa probabilă Monza: Sorrentino – Birindelli, Izzo, Marì, Kyriakopoulos – Bondo, Gagliardini – Colpani, Pessina, Mota – Djuric


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri