Italia

Juventus vs Atalanta ponturi Serie A 10.03.2024

Duminică, în data de 10 martie, cu începere la ora 19:00, se va juca partida dintre Juventus și Atalanta, ce contează pentru runda cu numărul 19 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Allianz Stadium”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Juventus vs Atalanta

Ultimele două dueluri directe s-au încheiat cu scorul de 0-0. Mă aștept la un nou joc echilibrat, cu puține reușite, mai ales că forma de moment a celor două formații lasă de dorit. De altfel, Juventus și Atalanta nu își permit pași greșiți în lupta pentru un loc de Champions League. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi Juventus vs Atalanta

Unibet
Unibet

Juventus vs Atalanta

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Juventus

  • Juventus pare să fi pierdut lupta cu Inter pentru titlu. Echipa antrenată de Max Allegri este pe locul secund în Serie A, cu 57 de puncte acumulate în 27 de etape, fiind la 15 lungimi distanță de liderul Inter.
  • “Bianconeri” au 3 înfrângeri în ultimele 5 etape, cu Inter, Udinese și Napoli. Singurul succes din această perioadă a venit cu Frosinone, scor 3-2.
  • Așa cum era de așteptat, Juventus domină duelurile directe cu Atalanta, fiind fără înfrângere în ultimele 5 întâlniri (4 remize și 1 victorie). Poate “Bătrâna Doamnă” obține un nou succes?

Echipa probabilă Juventus: Szczesny – Bremer, Rugani, Gatti – Kostic, Alcaraz, Locatelli, Miretti, Cambiaso – Milik, Chiesa

Atalanta

  • Echipa din Bergamo nu este în cea mai bună formă înainte de jocul cu Juventus, fiind fără victorie de 4 partide. Ultimul joc a fost cu Sporting Lisabona în manșa tur din optimile Europa League, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Elevii lui Gian Piero Gasperini se află pe locul 6 în Serie A, cu 46 de puncte acumulate în 27 de etape, fiind la doar 5 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League.
  • De menționat este că Atalanta nu a pierdut în ultimele 5 deplasare pe terenul celor de la AC Milan. Poate produce surpriza? 3.35 este cota pentru un succes!

Echipa probabilă Atalanta: Carnesecchi – Scalvini, Djimsiti, Kolasinac – Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners – Lookman, De Ketelaere


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri