Italia

Empoli vs AS Roma ponturi Serie A 26.05.2024

Meciul dintre Empoli și AS Roma se joacă duminică, 26 mai, în runda cu numărul 38 din Serie A. Partida va avea loc pe “Stadio Carlo Castellani”, cu începere de la ora 21:45. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Empoli vs AS Roma

Empoli are mare nevoie de victorie în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce AS Roma are asigurat locul de Europa League. Mă aștept la un meci echilibrat, de luptă, mai ales că forma de moment a celor două echipe lasă de dorit. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 2.05 la Unibet!

Ponturi Empoli vs AS Roma

Unibet
Unibet

Empoli vs AS Roma

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Empoli

  • Empoli este fără victorie de 4 etape, timp în care a pierdut cu Atalanta și Lazio, iar cu Frosinone și Udinese a încheiat la egalitate.
  • În prezent, echipa gazdă se află doar pe locul 18 în Serie A, loc retrogradabil, cu 33 de puncte, având doar cu o lungime mai puțin decât prima formație care se salvează, respectiv Udinese.
  • Empoli nu a mai câștigat contra celor de la AS Roma tocmai din 2007. Poate câștiga din nou? 2.15 este cota la victorie!

Echipa probabilă Empoli: Caprile – Bereszynski, Ismajli, Luperto – Gyasi, Bastoni, Grassi, Maleh, Pezzella – Cancellieri, Cerri

AS Roma

  • Elevii lui Daniele De Rossi vin după o victorie de moral, 1-0 cu Genoa, asta după ce a fost eliminată de Leverkusen din semifinalele Europa League (2-0 în tur și 2-2 în retur).
  • AȘ Roma ocupă în prezent locul 6 în Serie A, cu 63 de puncte acumulate în 37 de etape, fiind sigură de locul de Europa League și în sezonul următor.
  • Trebuie spus faptul că victoria cu Genoa este prima din ultimele 6 partide disputate în toate competițiile!
  • “Giallorossi” domină clar duelurile directe cu Empoli, reușind să câștige ultimele 8 întâlniri - în turul campionatului a făcut spectacol și s-a impus cu în incredibil 7-0. Poate AS Roma câștiga din nou? 3.20 este cota!

Echipa probabilă AS Roma: Svilar – Celik, Llorente, Ndicka, Angelino – Cristante, Pellegrini, Bove – Baldanzi, El Shaarawy, Lukaku


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri