Italia

Cagliari vs Juventus ponturi Serie A 19.04.2024

Vineri, de la ora 21:45, în cadrul etapei cu numărul 33 din Serie A, Juventus se va deplasa pe “Unipol Domus”, acolo unde va da piept cu cei de la Cagliari. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Cagliari vs Juventus

Juventus nu este în cea mai bună formă înainte de acest meci, în timp ce Cagliari este pe val, cu moralul ridicat după rezultatele obținute în ultimele partide. Cred că un pariu pe goluri la Betano este cea mai bună opțiune, iar recomadarea mea este pronosticul ambele marchează, la o cotă de 2.00 la Unibet.

Ponturi Cagliari vs Juventus

Unibet
Unibet

Cagliari vs Juventus

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Cagliari

  • Cagliari are emoții în ceea ce privește evitarea retrogradării. Nou-promovata are doar 7 victorii în primele 32 de etape. Totuși, gazdele sunt într-o ușoară crește de formă, fiind neînvinse de 3 etape, timp în care a câștigat cu Atalanta, iar cu cei de la Verona și Inter a încheiat la egalitate.
  • În acest moment, echipa pregătită de Ranieri se află pe locul 14 în Serie A, cu 31 de puncte, având doar 4 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • O singură dată a câștigat “Rossoblu” contra celor de la Juventus în ultimele 10 dueluri directe. Poate obține un nouă victorie? 5.00 este cota pentru un nou succes!

Echipa probabilă Cagliari: Scuffet – Nandez, Mina, Dossena, Augello – Makoumbou, Prati, Sulemana – Gaetano – Luvumbo, Lapadula

Juventus

  • Juventus nu mai are șanse la titlu în acest sezon. Echipa lui Max Allegri este pe locul 3 în Serie A, cu 63 de puncte acumulate în 32 de etape, fiind la 20 de lungimi distanță de liderul Inter.
  • “Bianconeri” au o singură victorie în ultimele 6 etape. Totuși, Juventus este ca și calificată în semifinalele Cupei Italiei, după victoria cu 2-0 din manșa tur cu Lazio. Recent, Vlahovic & Co. au încheiat la egalitate în derby-ul cu Torino, scor 0-0.
  • Așa cum era de așteptat, Juventus domină la general duelurile directe cu cei de la Cagliari, reușind să câștige ultimele 5 întâlniri - în tur s-a impus cu 2-1. Poate “Bătrâna Doamnă” obține un nou succes? 1.80 este cota la victorie!

Echipa probabilă Juventus: Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Chiesa, Vlahovic


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri