Italia

Atalanta vs Sassuolo – Ponturi Serie A – 17-02-2024

Ultimul duel al zilei de sâmbătă din runda 25 a Serie A se va disputa între Atalanta și Sassuolo. Partida are loc pe Stadionul Gewiss din Bergamo.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Atalanta vs Sassuolo

După rezultatele obținute de cele două echipe în ultimele meciuri cred că este lesne de înțeles care dintre ele este echipa mai bună și de la care ar trebui să avem așteptări. În căutarea celei de-a cincea victorii, echipa gazdă are tot ce îi trebuie să se impună. Victorie Atalanta -1.5 goluri este recomandarea mea cotă 1.98 la Superbet.

Superbet
Superbet

Atalanta - Sassuolo

ictorie Atalanta -1.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Atalanta - Sassuolo

Atalanta

  • Nimeni nu a putut să încurce Atalanta în cele patru dueluri jucate de ea în ultima lună. A trecut la pas de Frosinone (5-0), Udinese (2-0), Lazio (3-1) și Genoa (4-1).
  • Cu asemenea rezultate nu miră pe nimeni de ce se laudă că în 2024 este neînvinsă atât în campionat, cât și în Cupa Italiei. De altfel, acum este pe 4, cu 42 de puncte.
  • Are același număr de puncte ca Bologna, ocupanta locului 5, dar sunt atlte zece puncte care stau între ea și locul 3 pe care se află AC Milan.

Echipă probabilă: Carnesecchi -Svalvini, Djimsiti, Kolasinac – Ruggeri, Ederson, Roon, Hofm – Ketelaere – Koopmeiners, Scamacca

Sassuolo

  • Nu a mai câștigat în campionat de o lună și jumătate. În tot acest timp a jucat patru meciuri, iar în decursul lor a obținut un egal și a pierdut trei dintre ele.
  • După trei înfrângeri consecutive care se puteau evita dacă apărarea era puțin la locul ei, Sassuolo a luat un punct lui Torino în meciul jucat în runda anterioară. 1-1 a fost scorul.
  • În clasament trebuie să ne uităm mult în jos pentru a putea să o găsim. Ocupă locul 17, cu 20 de puncte, doar unul peste Verona, prima de sub linia roșie.

Echipă probabilă: Consigli – Pedersen, Erlic, Viti, Doig – Boloca, Henrique – Lauriente Thorstvedt, Bajrami - Pinamonto


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri